ÖZEL HABER

Aksaray’da Bir İlköğretim okulunda taciz iddiası yargıya taşındı

Aksaray’da Bir İlköğretim okulunda taciz iddiası yargıya taşındı

Loading

Aksaray’da Bir İlköğretim okulunda yaşandığı iddia edilen Okul Hizmetlisi Erkeğin TYP den faydalanıp işe giren Bayan temizlik görevlisine taciz iddiası yargıya taşındı.
İddiaya göre ; Okul Hizmetlisi Erkeğin TYP den faydananıp işe giren Bayan temizlik görevlisine taciz olayı Aksaray’da Bir İlköğretim okulunda yaşandı.
43 yaşındaki Ş.K. isimli bayan İş bulmak için Aksaray İş Kur’a müracat etmesi sonucu kendisine TYP kapsamında Aksaray’da Bir İlköğretim Okulunda Temizlik görevlisi olarak işe başlatılır. İşe bulduğu için sevinen 43 yaşındaki Ş.K. isimli bayan başına geleceklerden habersiz okulda işe başlar. Daha sonraki günlerde Aksaray’da ek iş olarak gıda sektöründe iş yeri olan ve Ş.K. isimli bayanın işe başladığı okulda Hizmetli olarak çalışan S.Y. isimli Erkek şahıs, 43 yaşındaki Ş.K. isimli bayanın iddiasına göre, okulun kızlar tuvaletini temizleyen 43 yaşındaki Ş.K. isimli bayanın yanına gelerek önce sözlü sonrasında fiziki tacizde bulunur. 43 yaşındaki Ş.K. isimli bayanın itiraz etmesi ve terslemesi üzerine S.Y. isimli okul görevlisi “ Okulda benim sözüm geçer işten attırırı” diye tehditler savurur. 43 yaşındaki Ş.K. isimli bayan hizmetli tarafından tekrar tacize uğramaması için aynı okulda okuyan kız çocuklarını yanından ayırmayarak taciz e uğramasına engel olmaya çalışır. Günlerce süren taciz olayına dayanamayan yaşındaki Ş.K. isimli bayan durumu Okul Müdürü K.P. aktarmak ister. Okul müdürü K.P. nin azarlaması üzerine durumu eşine aktarır. 43 yaşındaki Ş.K. isimli bayanın eşi Okul hizmetlisi S.Y. nin iş yerine giderek uyarır. Uyarıdan sonra Sözlü, fiziki ve küfürlü tacizlerine devam etmesi üzerine 43 yaşındaki Ş.K. isimli bayan Aksaray Polis Merkezi Amirliğine giderek Okul Yönetiminden şikayetçi olur. Şikayet üzerine 43 yaşındaki Ş.K. isimli bayanın çalıştığı okula gelen polis ekipleri Ş.K. isimli bayanı sağlık kontrolleri için polis ekipleri ile hastaneye gittiği esnada Okul Yönetiminden gelen işten uzaklaştırıldığını bildiren telefonla bir kez daha yıkılır.
Okul Hizmetlisi S.Y. tarafından defalarca küfürlü, sözlü ve Fiziki tacize uğradığını iddia eden 43 yaşındaki Ş.K. isimli bayan Aksaray Adliyesine giderek Cumhuriyet savcısına ifade verir. Haber Merkezimize ulaşan 43 yaşındaki Ş.K. isimli bayanın yakınları aracılığıyla kendisi ile irtibat kurup Röportaj yaptık. Fakat Adli süreç başladığı için röportajı daha sonraki haberde yayınlayacağımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz.
İlkhavadisgazetesi.com olarak olayın takipçisi olacağız. İddialar vahim ve dehşet verici. Tacize uğradığını iddia eden 43 yaşındaki Ş.K. isimli bayanın çocukları aynı okulda öğrenim görüyor. Tacize uğradığını iddia eden 43 yaşındaki Ş.K. isimli bayan çocuklarını okula göndermeye korktuğu için çocuklarını okula göndermeme kararı almış durumda. Taciz ettiğini iddia ettiği okulun kadrolu hizmetlisi S.Y.ın hala okulda çalışmaya devam ettiğini beyan eden 43 yaşındaki Ş.K. isimli bayan bugün bana bunu yapan yarın öbür gün okuldaki minicik çocuklara neler yapmaz diyerek çekincesini aktardı.

Okul ve yönetimi Hakkında soruşturma açıldı.

YORUMLAR (2)

  1. Serkn diyorki:

    Benim anladigim okulda albirini vur otekine mudurde hizmetliside ayni bokmuymus.eger idea dogru cikarsa okul ve isimleei ifşa edinki bilelim kansisizlari…

    • admin diyorki:

      Serkan bey Mahkeme sonuçlandığında okulun adı ve suçlamaların muhataplarının isimlerini yayınlayacağız bundan emin olabilirsiniz.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL