YAZARLAR

AKParti’li Belediye başkanının Örnek Özel Kalem Müdürü

AKParti’li Belediye başkanının Örnek Özel Kalem Müdürü

Loading

Devam edecek dedik sözümüzü yemeyip devam ettirelim. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Aksaray Belediyesi otobüs durakları başta olmak üzere birçok metal işlerin imalat ve onarımının yapıldığı Atölyede üretim sırasında çıkan hurdaların satışından elde edilen para belediye kasasına mı yoksa birilerinin cebine mi girdi diye haber yapmış bilgi almayı umut etmiştik. Haberden sonra Aksaray Belediyesi özel kalemi tarafından WhatsApp hattından hiçte hoş olmayan bir yazışmamız oldu. O yazışmayı resim olarak az sonra paylaşacağım. Sonuçta kimseye verilemeyecek hesabım olmadığı gibi gizlim saklım da yok.

Bilgi almak için Yaptığımız Aksaray belediyesi özel kalem müdürü Bahtiyar Bakar’ı RAHATSIZ EDEN HABERİN  linki

Hurdaların el altından satılması mevzusu ne oldu

Bu konuya neden bu kadar uzun değindiğime gelince 5 yıl daha bize şans verin diyerek kapı kapı dolaşanların kadrosunun ne kadar donanımlı olduğunu ve basın mensuplarını nasıl baskı altına almaya çalıştığını göstermek. Bu konuyu görsellerle anlatacağım.

Hala O hurdaların parasını cebe atanlar işten uzaklaştırıldı mı yoksa ödüllendirilerek terfi mi ettirildi sorusuna yanıt bulamadım. Basından gizlenen sus payı için belediye kasasından reklam gideri olarak dağıtılan paraları kimler aldı onları zaten her kes biliyor. Belediye çalışanlarına da ne olduğunu vatandaş biliyor. Teferruata gerek yok ama bir yerde yanlış giden bir şeyleri örtbas etmenin yerine iki satır açıklama yapılsaydı daha şık olurdu.

Belediye başkanı her şeyden haberdar edilmeli saklı gizli işler yapılıyor da haberi yoksa o zaman o koltuğu işgal etme derler. Tabii belediye başkanına ulaşa bilinirse veya ulaşmasına engel olunmaz ise.

Konuyu fazla uzatmadan kısa geçeceğim sonuçta seçime 26 gün gibi uzun bir süre var. Bende cevap bekleyen soru çok cevap verme cesareti olan muhatap yok.

Bu yazı ile ilgili cevap hakkı doğan her kesin göndereceği yazıya yer vermeyi taahhüt ederim.

Bu Yazı devam edecek.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL