ÖZEL HABER

Ağına düşürdüğü kadınlara şantaj yapıyor

Ağına düşürdüğü kadınlara şantaj yapıyor

Loading

Sosyal medya üzerinden bulduğu kadınlarla iletişime geçip güven sağlayan Amerikalı adam güvenini kazandığı kadınlardan şantaj ile para sızdırıyor.

Geçtiğimiz günlerde sitemizin WhatsApp ihbar hattı üzerinden gelen ihbarda Adının Vincent Kemal Johnson olduğunu 48 yaşında olduğunu belirten Amerikan ordusunun mensubu olduğunu ve Yemen’de görev yaptığını belirterek kadınların güvenini kazandığı daha sonra çeşitli bahanelerle para istediği ihbarı üzerine harekete geçen gazetemiz imtiyaz sahibi İzzet Tınmaz yaptığı araştırmalarda birçok kadının bu yöntem ile dolandırıldığını çıkarttı.

Adının Vincent Kemal Johnson olduğunu 48 yaşında Yemen’de görev yapan Amerikan ordusunun mensubu olarak kendini tanıtan kişi Türkiye vatandaşı Bursa’da yaşayan Gülşen V. Gibi onlarca Türk kadınlarının yani sıra Amerikan vatandaşlarının da bulunduğu birçok farklı kadınların güvenini kazanarak evlenme vaadiyle kandırıp para sığdırdığını tespit ettik.  Amerikalı dolandırıcının ağına düşürdüğü kadınlardan N.Y ” Bu şahıs bana kendini Amerikan ordusunun mensubu olarak tanıttı. Yemen’de görev yaptığını belirterek benden farklı zamanlarda dolar bazında para istedi. Birkaç sefer küçük meblağlar gönderdim. Sonra bana yüksek meblağlar istedi. Göndermeyince  benim ona gönderdiğim farklı resimleri sosyal medya üzerinden yayınlayarak rezil edeceğim diye şantaj yapıyor. Kadınlar lütfen bu dolandırıcıya aldanmasınlar.”  Diyerek kadınları uyardı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL