YAZARLAR

Evimize sağlıklı içme suyunu getiremeyenler oy isterler

Evimize sağlıklı içme suyunu getiremeyenler oy isterler

Loading

Evimin Çeşmesinden Sağlıklı Su akıtmayı beceremeyenin uzun bir süre dinlenmesi şart. AKParti Genel Başkanı R. Tayyip Erdoğan’ın dediği Gibi” Metal yorgunu olanlar Dinlendirilecek”

Aksaray çeşmelerinden sağlıklı içme suyu akacağı günü bekleye dursun AKParti 20 seneyi aşkın Aksaray belediyesini yönettiği halde içme suyu sorununa bir türlü çözüm bulamıyor. Aksaray halkı şehrin farklı noktalarında bulunan TATLI SU çeşmelerinden bidonlar ile evine içme suyu taşımaya devam ediyor.

Aksaray’ın kaderi bu olmamalı Aksaray’da yaşayan vatandaş senelerdir bir türlü gelmek bilmeyen Hızlı Tren’den umudunu zaten kesmiş durumda. Senelerce oy yüzdesi yüksek çıkan AKParti’nin Kalesi diye anılan Aksaray çeşmelerinden sağlıklı içilebilir Su akmasını beklerken mevcut AKParti’li belediye başkanı Öğünerek bitiremediği Projeleri içerisinde ne hikmetse bir türlü “ Aksaraylı evindeki çeşmeden sağlıklı su içecek” projesini bir türlü hayata geçiremiyor. Aksaray’da hazır su satan firmalar sermayelerini katlaya dursun vatandaş Taşımalı su sisteminden yaka silker olmuş vaziyette.

Sonrada bu gerçekleri yazdığımızda bizden kötüsü olmuyor.

Deniz suyunu içme suyuna çevrildiği günümüzde cemaati olmayan yere külliye,  dere yatağına MİLLET BAHÇESİ yaparak birde ulaşım sorununu çözmeden ölü,ÇÖP YATIRIMLAR ile vatandaşın parasını çarçur edeceğinize vatandaşın sağlıklı su içmesini sağlayın. Vatandaş MAKYAJ PROJELER yerine kendisini sevdiklerinin sağlığını ilgilendiren Projelere önem veriyor.

Şapkayı Koysak seçilir mantığı artık tarihe karışıyor. Para dağıtılarak satın alınmaya çalışılan oylar için de bir çift sözüm olacak. Vatandaş 2.500 ila 3.000 TL arasında kadın ağırlıklı Dezavantajlı ailelerin hesaplarına yatırılan paralar için  “ Paraları çatır çatır yeriz bizden oy bekleme biz adamı dinlendiririz ” tekerlemesini söylemeye çoktan başlamış durumda.

Denenmişi denemek beyhude

Deniz suyunu içme suyuna çeviren ülkeler İspanya, Kaliforniya, Arap Emirlikleri, Japonya, Kıbrıs, İsrail

Onların becerdiğini biz neden beceremiyoruz.

Hani teknolojik çağda devrim yapıyoruz ya.

Dere yatağına Millet Bahçesi şehrin uç noktasına Külliye yapıp Oraya otobüs seferi koymayı akıl edemiyoruz ya.

Uzay çağında Taşımalı suya devam edecekler oy sandığında oyunu vereceği kişi belli. Sağlıklı suya hasret olanların alternatifi çok onlarda belli.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL