YAZARLAR

Siyasete bunlar olmamalı

Siyasete bunlar olmamalı

Aksaray’da siyasi parti temsilcileri kadınlı erkekli sahada çalışıyorlar. Bir siyasi partinin Kadın kolları üyeleri ev toplantıları adı altında ekonomik durumu dezavantajlı bazı ailelerin evlerine konuk olduğunda rencide edici cümleler kurarak Parti’nin üyesi yapmaya kalkarsa bunun adına parti çalışmaları denmez.

Kalabalık ve ekonomik yönden dezavantajı olan aileler ( sosyal yardım kuruluşları tarafından desteklenen aileler) özellikle seçilip ev ziyaretleri adı altında parti propagandası yapmak siyasi ahlak ile bağdaşır mı diye sorsam ilk o Parti’nin kadın kolları başkanı olurmu öyle şey diye başlayan bir konuşma yapar.

Evet olur hem de bal gibi olur. Yanlız bu sefer baltayı taşa vurmuş olsalar da olur. Gazetecilik yapan fakat bir çok siyasi tarafından tanınmayan bir kişinin evine gidip siyasi propaganda yapmak uğruna aileyi rencide edici cümleler kurarak kendi partisine üye yapmak için türlü taklalar atıp sonrada çekip giderlerse habere konu bile olur.

Büyük bir Parti’nin kadın kolları üyesi olarak görev yapan TÜ….Y CEY…..N rencide etmemek için isim ve soy isim de kısıtlı bilgi yazacağım. Zaten sosyal medya mecralarında isim var.

Siyasete parti propagandası yapılır. Buna kimsenin bir itirazı yok.

Ev Ziyaretinde kendi partisi için çalışma yapan bireylerin oy uğruna kişileri rencide edici cümleler veya davranışlar sergilemesi siyasette nezaket kurallarını hiçe saymak değil mi?

Umarım O siyasi partinin kadın kolları başkanı, görev verdiği o partilinin yaptığı bu davranışlar ile partisine zarar verdiğini anlar ve o ailelerden özür diler. Siyasete bir oy uğruna kişileri çocuklarının yanında rencide etmemek gerekir düşüncesindeyim.

İzzet Tınmaz

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL