YAZARLAR

Belediyecilik Hizmet işidir

Belediyecilik Hizmet işidir

Loading

Belediyecilik Hizmet işidir paranın da satın alamadığı geçmediği yerler vardır.

Cennet vatanımın iki ilinin belediyesi AKPartili Belediye AKSARAY Belediyesi diğeri Cumhuriyet Halk Partili Belediye Bolu Belediyesi

Bayramda AKPartili Aksaray Belediyesi Arife günü Sadece Belediye önünden Evrah Kabristanlığına belediyeye ait otobüsler ile seferleri ücretsiz yapmış.

Aksaray halkının farklı mahallelerdeki eş, dost, akrabalarına ziyaretler PARALI Ama Mezarlık ziyareti BEDAVA. İlanda Kocaman bir belediye logosu ve Dr. Evren Dinçer Reklamı.

Diğer tarafta CHP li Bolu Belediyesi 10 – 12 Nisan Tarihleri arasında Mesire Yerleri Hariç TÜM GÜZERGÂHLARA Halk Otobüsleri ÜCRETSİZ Üstelik İlanında Sadece TC Bolu Belediyesi Yazıyor. Belediye başkanı Tanju ÖZCAN kendi reklamını yapma gereği bile duymamış. Bu Başkan Hizmetin Reklamı olmaz fikriyle duyurusunda Sadece Belediyenin İsmini yazmakla yetinmiş.  Aksaray Belediye Başkanı DR. Evren DİNÇER’in sanırım hala reklama ihtiyacı var. Maazallah Adımı unuturlar korkusu hâkim sanırım. Her duyuruda ismini ön plana çıkartıyor.

Sonrada AKParti Genel Başkanı “Bizim parti Neden Oy kaybetti” diye sahalara inip vatandaşa sorgu sual soruyor.

Oy Kaybının nedeni belli biri belediyeciliği kitabına göre yapıyor “Reklam Değil Hizmet” diyor. Diğeri “Reklamım olsun namım yürüsün nasıl olsa bu halk yine seçer” mantığıyla gidiyor.

Seçim yaparken dikkatli olmak lazım. Son pişmanlık Para etmiyor.

Bu arada bir de uyarıda bulunayım naçizane Cep Telefonunuz dahil özelinizi kimseye emanet etmeyin. “ İki kişinin bildiği sır sizin sırrınız değildir” Kopyalanır veya emanetçinin telefonuna gidi verir. Maazallah özeliniz olu orta malı oluverir. Benden bir kardeş tavsiyesi kulağınıza küpe olsun.

Kendinize İyi Davranın.

İzzet TINMAZ / Gazeteci – Yazar

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL