YAZARLAR

Sarı otobüsler değil belediyenin Kırmızıları sefere konulsun

Sarı otobüsler değil belediyenin Kırmızıları sefere konulsun

Loading

Geçtiğimiz günlerde kaleme aldığım yazıda hastaneden saat 22 den sonra toplu taşıma bulunmuyor demiş ve bu konuda yetkililerin bir şeyler yapmasını istemiştim. Destekleyenlerin yanı sıra Halk otobüsü sahiplerinden tepkiler almaya başlayınca yazımın iyice anlaşılmadığını anladım.

Bu yazdıklarımı Aksaray Belediye Başkanı sayın Dr. Evren Dinçer’in okuyacağını sanmıyorum. Eğer yazılanlardan haberdar olsaydı medya ile Başkan Dinçer arasına duvar ören işten anlamayan , Belediye başkanını bir kısım medyanın hedef tahtasına koyan Özel kalem müdürü olmasaydı. Bu kadar eleştiri medyaya yansımadan çözülürdü.

Destekleyenlerin yanı sıra Halk otobüsü sahiplerinden tepkiler almaya başlayınca yazımın iyice anlaşılmadığını anladım.

Halk Otobüslerinin yanı sıra belediyenin şatafatlı tören ile hizmete soktuğu kırmızı otobüsler de var. Hani Ulaşamadığımız sayın belediye başkanı her paylaşımında sosyal belediyecilikten dem vuruyor ya.

İşte size sosyal belediyecilik örneği.

Yükü sarı otobüslere atıp ” Oldu da bitti maşallah ” naraları atıp Toplu taşıma sahipleri karşı çıkıyor diye bahaneler üretmeyin. Mademki Sosyal Belediyecilikte zirve yaptınız. Kırmızı Otobüsleri devreye sokun vatandaşın çilesine son verin.

Elinde bulunan Toplu taşıma otobüslerini Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine uzak olan mahallelere servis yapacak şekilde güzergaha koy. Vatandaşa o her dediğinizi yapan ürettiğiniz haberleri harfiyen yayınlayan taraf medyadan duyuru yap. Belediye otobüsleri falan mahallelere gece saat 01 e kadar servis yapacak diye. O zaman bizde diğer medyalara verdiğiniz ücretleri talep etmeden haberinizi yapalım reklamınızı yapalım.

Madem ki Sosyal  Belediyeciliği benimseyen politikalarınız var alın size sosyal belediyecilik. Öyle nohut dağıtarak önceden belirlenen yerlere kumanya göndererek sosyal belediyecilik olmuyor.

Kurumlarda beceriksizliklerini yalakalık yaparak işi olmadığı halde her işi çözerim mantığıyla görevde kalan özel kalem müdürleri ile birim amirlerini değiştirmek o kurumun daha düzgün çalışmasını sağlayacaktır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL