SİYASET

Sana Yışmadı Sayn DESTİCİ

Sana Yışmadı Sayn DESTİCİ

Loading

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Şanlıurfa ziyaretinde yanında terlik ile gezen çocuk ile Şanlıurfa sokaklarını turladı.

Sel felaketine maruz kalan Şanlıurfa’da, yaralar sarılmaya başlandı. Sel ve su baskınları sonucu çamur deryasına dönen şehrin sokaklarında hummalı çalışmalara Mehmetcik başta olmak üzere AFAD ve Gönüllü vatandaşlar ellerinde kürekler ile çanla başla çalışıyor. Zaman Zaman Sel felaketine maruz kalan Şanlıurfa’ya siyasilerin ziyaretleri sıklaşmaya başladı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Şanlıurfa’da, sel ve su baskınlarının etkilerini yerinde görmek için Şanlıurfa’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Şanlıurfa sokaklarında üzerinde yağmurluk ayağında çizme ile dolaşırken yanına ayağında terlik üzerinde kazak ile dolaşan çocuk vardı. Çektirdiği resim karelerine de yansıyan bu tablo tepki topladı. Yanında çıplak ayakla dolaşan çocuğu göremeyen bir siyasi parti liderinin ülke yönetiminde katkısının ne olabileceği tartışmaya başlandı. Vatandaşlar orada çıplak ayakla çocuk dolaştıranların bize ne faydası olabilir diye tepki gösteren vatandaşlar çıplak ayakla gezdirilen çocuğun resimleri sosyal medyada tepkilere neden olmaya devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL