SİYASET

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Belgemen’den MHP ye sert Cevap

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Belgemen’den MHP ye sert Cevap

Loading

MHP Aksaray il sekreterliği tarafından yapılan açıklamaya İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Belgemen’den ser yanıt geldi. İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Belgemen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
Geçtiğimiz günlerde kendi ad ve imzası ile ve herkesin kendine yakıştırdığı çukur üslubu ile sahibinin sesi olarak kendince vekilimize cevap verdiğini zanneden hayal dünyasında yaşayan şahsiyete karşı cevap verme zorunluluğu hasıl olmuştur.
Kendisini muhatap alıp cevap verip vermeme hususunda arada kalmış olsak da cevap vermediğimiz durumda kendini haklı addetme çekincemizden dolayı mecburen cevap veriyoruz.
İyi Parti kurumsal kimliğine ve Milletimizin kutsal oylarıyla seçilen Milletvekilimize yöneltilen ahlaksız, vicdansız, hayasız iftira ve yakıştırmalara kayıtsız kalmayacağımızı Sn Milletvekilimiz Turan Yaldır da ifade etmişti.
Bir kez daha ifade etmek gerekirki yüce Türk Milletin oylarıyla seçilmiş Milletvekilimiz Turan Yaldır yalnız değildir.
Türk Milliyetçileri iktidar olsun, devletimizi kurucu irade yönetsin diyen İyiler hareketi hiçbir şart ve durumda MHP’de halen samimi bir şekilde çalışan dava arkadaşlarımıza hakaret ya da ithamlarda bulunmamıştır.
Sadece ve sadece kendisine yöneltilen vicdansızca ithamı söyleyen kişiye cevap vermiş uzunca zamandır tuz ekmek hatırı güttüğü için sergilediği nazik tavrı fırsat bilip çocukluğunu ilesini seciyesini bildiği hemşehrisine aynı mecliste Aksaray için birlikte görev yaptığı mevkidaşına utanmazca Fetöcü diyerek iftira atanlara karşı cevap hakkını kullanmıştır.
Adı geçen şahsiyetler kendilerinin kendi camialarında dahi haksız bulunduklarını bildikleri için mevzuyu mecrasından saptırıp kurumsal bir tartışma yaratma peşindedirler.
Herkes bilir ki İyi Parti yetkilileri siyaseten ayrı düşseler de ne ülkücü camiayı ne de vatandaşlarımızın tercihine mazhar olmuş başka bir camiayı asla hedef almaz.
Lakin adı geçen şahıslar şark kurnazlığı yaparak kendi camialarında dahi kabul görmeyen şahsi hatalarını kurumsal yapıları karşı karşıya getirmeye çalışarak perdelemek istemektedirler.
Siyaseten ters düşülmüş olsa da aynı hassasiyette bulunduğumuz pek çok gönüldaşımız olduğunu bilmekteyiz .
Hal böyle iken Cumhur ittifakının nimetlerinden yalnızca kendisi ve kendisine tabii olanları faydalandırmaya çalışan, şehrimize hamaset dışında bir katkısı, dikili taşı bile olmayan şahsiyet ve danışmanlık elde etmek uğruna kendisine tetikçilik yapan, siyaseti yalnızca şahsi menfaat temini için yapıp beylik laflarla kırılmadık gönül bırakmayan sosyal medya kovboyu hezeyanlarına devam etmektedir.
Rakamlarla sayılarla oynayarak boş lakırtıdan öte bir şey söylemeyenleri de vekilimi Turan Yaldırı da bütün Aksaray tanımaktadır. MHP de siyaset yaptığı dönemde de partinin vekillik seçimlerinde almış olduğu en yüksek oya ulaştığını görmemek için kör olmak gerekmektedir.
Vekilimizin söylemediği ve yapmadığı hareketleri mabadından uydurarak algı yapmaya çalışanları bütün Aksaray tanımaktadır. Vekilimiz siyasi hayatı boyunca Türk milliyetçilerini İktidar yapma hedefiyle hareket etmiştir.
Başbuğumuz 9 ışığında çağ sıçramaktan bahsederken onun kurduğu baba ocağımızda vekillik yapıp Milletimize sokakta ek iş olarak su satmayı tavsiye etmekle ülkücülük olmaz.
Bu konuşmaların kes kopyla yapıştır olduğunu iddia edenlere açıkça çağrı yapıyoruz. Kesilmemiş kopyalanmaış yapıştırılmamış tam halini lütfen yayınlayın ve milletimiz gerçekleri öğrensin
Ayrıca siyaseti kendi çukur seviyelerine indirip debelendikleri çamuru rakiplerine sıçratmak isteyenler vekilimizin veya herhangi bir yöneticimizin malvarlığını siyasetten elde ettiğini iddia edenler bu iddialarını ispat etmezlerse şerefsizdirler.
Biz siyaseti çamur atarak yapmıyoruz ilgili milletvekilinin mağazasına veya yaptığı ticarete ilişkin ulusal basına haber servis eden de namerttir edilmediği halde bunun suçunu bize atan da namerttir.
Yine dillerinden düşürmedikleri fetö çamuruyla insanları töhmet altında bırakanlar, fetö yönteminin nasıl uygulandığını görmek istiyorlarsa 15 temmuz sonrasında Aksaray ilinde Mhp de Siyaset yapan ve potansiyel aday olacak kişiler hakkında asılsız ihbar mektupları ile ülkücülerin sembol isimleri hakkında açılan soruşturmaların kime yaradığını ve kimler için mıntıka temizliği yapıldığına bakmalıdırlar.
Bulundukları makamdan güç alarak makamları olmasa kimsenin selam vermeyeceği tiplerin kimseye ülkücülük ve ahlak dersi vermeye hakkı yoktur
Az olsun benim olsun mantığıyla hareket ederek zehirli dilleri ile etraflarında kırmadık kimse bırakmayanlardan bırakın ülkücü insan dahi olmaz.
Samimi insanları alaşağı edip, sonra Ülkücüleri kendilerine kalkan olarak kullanıp kendi tutarsızlıklarını gizlemeye çalışanlara çağrımız insanlara iftira atmayı bırakıp bulundukları makamda taşıdıkları vebalin hakkını vermeleridir.
Tekraren dile getiriyoruz ki Aynı tastaki çorbaya kaşık sallayan insanları, karşı karşıya getirmenin vebalini hiç kimse ödeyemez.
Bizler hiçbir zaman Aksarayımızın vatansever evlatlarını hedef alacak onları düşmanlaştıracak zehirli bir dil kullanmayacağız. Dilimiz sevgi dili siyasetimiz birlik btünleştirme siyaseti olacaktır.
Lakin bulundukları camianın samimi insanlarını kendilerine kalkan yaparak iftira atanlara da aynı tondan aynı perdeden cevaplarını vermekten geri durmayacağız.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL