SİYASET

Zafer Kart Sahiplerine 3 Aylık Reklam ücretsiz

Zafer Kart Sahiplerine 3 Aylık Reklam ücretsiz

Loading

Zafer Partisi Cumhuriyetin 100.yılına özel kart hazırladı.  Zafer Partisi tarafından hazırlanan ” Zafer Kart ” sahiplerine wwilkhavadisgazetesi.com   haber sitesinde 3 ay boyunca firmalarının reklamları ÜCRETSİZ yayınlanacak.

Ücretsiz Reklam yayınlatmak için ” Zafer Kart ”  sahibi olduğunuzu belgelemeniz yeterli olacak.

Zafer Partisi Cumhuriyetin 100.yılına özel kart hazırladı. Peki Zafer kart nedir? Zafer Kart nasıl alınır? İşte detaylar…

Zafer Kart nedir?

Zafer Kart Zafer Partisi’nin Cumhuriyetin 100.yılına özel hazırladığı ve arşiv niteliğinde içeriğe sahip olan bir karttır.
Cumhuriyet’in 100. Yılına özel hazırlanan Zafer Kart, arşiv niteliği taşıyan bir çok içeriğe sahip. Cumhuriyet tarihine özel ve Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ait çok özel içeriklere yer verilen bu kartta Cumhuriyetin 100. Yılına özel hazırlanan kısa filmi de yalnızca bu karta sahip olanlar izleyebilecek.
Tüm bu içeriklerin yanı sıra Zafer Kart sahipleri için özel olarak tasarlanan Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nin ve Andımız’ın özel tasarlanmış posterlerini de baskıya uygun kalitede indirebilme ayrıcalığına sahip olmakla birlikte kart sahiplerine özel hazırlanan Atatürk’e ait 1000 fotoğrafın yer aldığı fotoğraf albümü ve Atatürk’ün en sevdiği şarkıların listesine de Zafer Kart ile ulaşmak mümkün olacak.
Kart ile birlikte güncellenecek içerikler ile bir çok içeriğe ve avantajlara da sahip olunabilecek.

ZAFER KART NASIL ALINIR?

Zafer Kart almak isteyenler Zafer Partisi’nin Web sayfası https://zaferkart.org/  ‘dan talep formu doldurarak Zafer Kart alabilecekler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL