ÖZEL HABER

Mahallelinin köpek kabusu sona erdi

Mahallelinin köpek kabusu sona erdi

Aksaray Merkez Fatih Mahallesi 4137 sokakta A. D. adlı kişi tarafından pasaport çıkartılan çok sayıda köpek kapalı alan yerine mahallede başı boş şekilde gezmesi mahalle sakinlerini tedirgin ediyor şikayeti üzerine Aksaray Belediyesi harekete geçti.

Aksaray merkez Fatih Mahallesi 4137 sokak sakinlerinin adeta kâbusu olan A. D. adlı kişi tarafından pasaport çıkartılan çok sayıda köpek sabahları okul servisine binecek öğrencilere saldırmasıyla gündeme gelen ve mahalle sakinlerine kabusu yaşatan köpekler Aksaray belediyesi tarafından yakalanarak Belediyeye ait barınakta koruma altına alındı.

A.D. adlı kişi tarafından sahiplenen ve kapalı alanda tutulmadığı için mahallede toplu halde başıboş gezen mahalledeki çocuk ve yetişkinlere özellikle sabah saatlerinde saldıran köpekler mahalle sakinlerinin defalarca şikâyet etmesi üzerine Aksaray belediyesi yetkililerini harekete geçirdi. Şikayet konusu köpekler mahallede tek tek toplanarak barınağa götürüldü.

Mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı

Mahalle sakinleri tarafından defalarca şikayet edilmesi üzerine harekete geçen Aksaray Belediyesi köpekleri sokaklardan toplaması üzerine mahalle sakinlerinin kabusu sona erdi.

Konu hakkında bilgi veren mahalle sakinlerinden Y.K “ Sabahları çocuklar okula gitmek için okul servisini beklerken köpekler çocuklara saldırıp korkutuyorlardı. Ben aracımla sabah işe giderken defalarca toplu halde gezen bu köpeklerin hedefi oldum. Bu köpekler bize adeta kabusu yaşatıyordu. Defalarca şikayette bulunduk sonunda yetkililer sesimizi duydu. Bu köpekler sahiplendirilmiş Pasaportlu köpekler kapalı alanda bakılması gerekiyor. Fakat bu köpeklere pasaport çıkartıp  sahiplenen kişi bu köpekleri başıboş bırakıyor kapalı bir alanı yok köpekler bizlere saldırıyor geçen gün mahallede bir bayana daha saldırmışlar kadıncağız korkudan ne yapacağını bilemez halde bağırarak yardım istemiş mahalledekiler yetişmese kadıncağız belkide hastanelik olacaklardı. Bu yüzden yetkililere teşekkür ediyoruz. Umarız sahipli pasaportlu diye barınak bu şahsa köpekleri geri vermez aynı kabusu bir daha yaşamayız. Diyerek konu hakkında bilgi verdi.

Uyarı: Bu Haber metni ve resimler İlkhavadisgazetesi.com  haber sitesine aittir hiçbir şekilde resimler farklı bir amaç için dahi olsa kullanılamaz Haber metninden kısmi alıntı yapılamaz. Aksi taktirde T.C. Aksaray Mahkemelerinde dava açılır.

 

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL