YAZARLAR

Hurdaların el altından satılması mevzusu ne oldu

Hurdaların el altından satılması mevzusu ne oldu

Loading

Aksaray Belediyesi atölyesinden hurdaların el altından satılması mevzusu vardı. Sahi bu konu ne oldu ? Herkes suspus  üstü kapatıldı mı ?

Bir belediye çalışanı ( Kamyon Şoförü) tarafından gün yüzüne çıkartılan belediye Atölyesindeki hurdalar el altından satıldı mevzusu vardı. O hurdaların parası ne oldu?

Kantar fişleri ortadan kayboldu kayıp kantar fişinin akıbeti ne oldu?

Birileri Hurdaların paralarını cep ellezi yaptı. Paraları cep ellezi yapanlardan o paralar geri alınıp belediyenin kasasına konuldu mu?

Hurdaları satıp Paraları cep ellezi yapanlar hala Aksaray belediyesi bünyesinde çalışmaya devam ediyor mu?

Soruların cevapları konusunda Aksaray belediyesi kapsamlı bir açıklama yapacak mı?

Açıklama yapmak yerine susmayı tercih ederek olayın doğruluğunu kabullenip olayın unutulmasını mı sağlanacak?

Aksaray belediyesi kentsel dönüşüm molozlarının taşınması da dahil neden aynı firmaya ihale veriliyor? Aksaray’da Hafriyat yapacak ekipmana sahip firma yok mu da her ne hikmetse hep aynı firmaya hafriyat işleri ihalesi veriliyor?

Kısacası sorular ardı arkası gelmeyecek şekilde çoğalıyor. Bu soruların cevabını verecek kısacası medya yoluyla vatandaşa hesap verecek muhataplar kameraların karşısına geçip açıklama yapabilecek mi?

Bu konular oldukça derin biri bitmeden diğeri başlıyor. Bu sorulara belediye yandaş medyasından değil Aksaray Belediye Başkanı sayın Dr. Evren Dinçer’den Bizzat bekliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL