KÜLTÜR & SANAT MAGAZİN

Aksaray’da DJ Talat Fırtınası Dinleyenlerini Büyülüyor

Aksaray’da DJ Talat Fırtınası Dinleyenlerini Büyülüyor

Loading

Aksaray’ın genç DJ’i Talat, son günlerde sahnelerde adeta fırtınalar kopartıyor. DJ’i Talat, sahne aldığı birçok etkinlikte gençleri eğlence dolu anlar yaşamaya devam ediyor.

Aksaray’ın genç DJ’i Talat, sahne aldığı birçok etkinlikte gençlerle eğlence dolu anlar yaşamaya devam ederken, çıktığı sahnelerle ilgili olarak, “Bu işi severek yapıyorum ve heyecanını tarif etmek imkânsız.

Çocukluğumdan beri bu mesleği yapmayı hayal ediyordum ve şimdi hayallerimi yaşıyorum” dedi.

Aksaray’ın 26 yaşındaki genç DJ’i Talat, bu zamana kadar şehrin birçok etkinliğinde sahnede yer alarak, gençlere eğlence dolu dakikalar yaşattı. Aksaray Üniversitesi mezuniyeti, Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik ve Spor Bayramı konseri sırasında İlyas Yalçıntaş sahnesinin öncesinde, Emir Can İğrek konseri öncesinde ve daha pek çok organizasyonda sahne alan DJ Talat, performansıyla gençler arasında büyük beğeni topluyor.

“Çocukluğumdan Beri Bu Mesleği Yapmayı Hayal Ediyordum”

26 yaşında olan genç DJ konser öncesinde yer aldığı sahneler hakkında yaptığı açıklamada, “Gençlerle bir arada olmak, onların eğlendiğini görmek ve yüzlerindeki gülümsemeleri görmek beni çok mutlu ediyor. Bu işi severek yapıyorum ve heyecanını tarif etmek imkânsız. Çocukluğumdan beri bu mesleği yapmayı hayal ediyordum ve şimdi hayallerimi yaşıyorum. Aksarayspor’un şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte gençlerle doyasıya eğlendik. Umarım her zaman böyle güzel konserlerde bir araya geliriz ve tabii ki Aksarayspor’a tebriklerimi iletiyorum, nice güzel şampiyonluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Performansıyla popülaritesini koruyan DJ Talat, ilerleyen süreçte yer alacağı sahnelerle de merak ediliyor. Kariyerindeki başarı merdivenlerini adım adım ve kendinden emin şekilde atmaya devam eden genç DJ, yeni sahnelerde de izleyici ile etkileyici performanslarıyla buluşmayı hedefliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL