YAZARLAR

Valiye hoş geldin ziyaretine projenizle gidin

Valiye hoş geldin ziyaretine projenizle gidin

Loading

İzzet TINMAZ / GAZETECİ

Aksaray valiliğine atanan Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na hoş geldin ziyaretlerinin ardı arkası kesilmiyor. Aksaray için yararlı olacak Proje dosyaları yerine bir buket çiçek ile yapılan hoş geldiniz ziyaretleri.

Aksaray’da bu gelenek ben Aksaray’a geldiğimden beri yaklaşık 20 senedir var. Tabii öncesinde de bu gelenek varmış. Valilik özel kalemi bu günlerde oldukça yoğun mesai harcıyor. Aksaray’a vali olarak atanan sayın vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na hoş geldin ziyaretleri için tarih ve saat belirlemekle meşguller. Ziyaret edenler Aksaray’ın siyaset ve iş dünyasının sayılı isimleri ve STK yöneticileri. İyi güzel hoş ta bu ziyaretleriniz esnasında yapmayı planladığınız projeler ile gitseniz de kuru kuruya hoş geldin beş gittiniz muhabbeti olmasa olmaz mı.

Önceki Vali Hamza Aydoğdu bana projeleriniz ile gelin dediğinde. dosyalar dolusu projeler hazırlayanlar havza vali gitti iş bitti dercesine proje dosyaları yerine Çukulata şekerleme ve bir buket çiçek ile makama gidiyor. Boy boy fotoğraflar çekildikten sonra sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar ” ZİYARET ETTİK” iyi halt ettiniz de projeleriniz nerede. Önceki vali Hamza Aydoğdu çarşı pazar vatandaş ile sürekli beraber idi.

Yeni vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu da halk ile iç içe olacağına eminim. Aksaray son 3,5 yılda çok şeyler kazandı. Yeni gelen Mehmet Ali Kumbuzoğlu valinin de bu kazancın üstüne kat ve kat değerler katacağına inanıyorum. Yeter ki şu hoş geldin ziyaretlerinden yakasını bir kurtarabilsin.

Kendinizi valiye Hoşgeldin ziyaretleriyle değil Aksaray için ürettiğiniz projeler ile tanıtın. Nasıl olsa o projeleriniz hayata geçtiğinde Vali bey sizi tanıyacaktır.

Kısacası boy göstermek yerine Aksaray için ürettiğiniz projeleriniz sizi Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na tanıtsın. Böylece kazanan Aksaray olsun. Projeleri olmayanlar ise boş insanlar olduğu için Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu tanımasa da olur. Aksaray’ın boş insanlar ile hibir şekilde ilerlemeyeceğini her bürokrat bilir. O yüzden Boş ziyaretler ile makamı meşgul etmeyin de  Aksaray Valisi Sayın Mehmet Ali Kumbuzoğlu Aksaray için bir an önce bir şeyler yapmak için zaman bulsun.

Bazıları yazdıklarıma bozuluyormuş. Ne yapayım ucuz olan mallar çabuk bozulur derler.

Kalın sağlık ve afiyet ile

İzzet TINMAZ / Gazeteci

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL