SİYASET

Ümit Özdağ’a Aksaray’da gençlerden yoğun ilgi

Ümit Özdağ’a Aksaray’da gençlerden yoğun ilgi

Loading

Sığınmacıların ülkemizden gitmeleri için yoğun çaba sarf eden,siyaseti gençler tarafından takdir gören ZAFER PARTİSİ Genel başkanı Ümit Özdağ bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Aksaray’a geldi.

Zafer Partisi Genel başkanı Özdağ Aksaray’da özellikle gençlerin sevgi gösterileri ile her gittiği yerde yoğun ilgi gördü.

ZAFER partisi genel başkanı Ümit Özdağ partisinin Aksaray il başkanlığı binasında Aksaray’da bulunan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile basın buluşması gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Üniversite öğrencisi Mine Nur Uysal hakkında gençlere başsağlığı dileyen Zafer Partisi Genel başkanı Özdağ, üniversitesi öğrencilerinin sorunları hakkında bilgi sahibi olduğunu ve çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Özdağ, basın mensuplarına elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mine Nur Uysal’ın hayatını kaybettiği yere gitmek istediğini fakat Emniyet Müdürlüğü tarafından bu talebin trafik yoğunluğu nedeniyle kabul görmediğini basın buluşmasında medya temsilcileri ile paylaştı.

ESNAF ZİYARETİ SIRASINDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Aksaray’da kapalı çarşı esnafı ile tek tek görüşen Zafer Partisi Genel başkanı Ümit Özdağ esnafların sorunlarını dinledi. Özellikle sığınmacıların ülke ekonomisine büyük bir yük olduğu belirterek sığınmacıların ülkelerine dönmesi gerektiğini ifade etti. Kapalı çarşı esnafı ziyareti sırasında sık sık gençler ile fotoğraf çektiren Özdağ gençlik en iyi öğrenimi hak ettiği belirterek, Yurtlarda kalan öğrencilerin yıllardır süre gelen sorunlar nedeniyle mağdur olduğunu bildiklerini sorunlara çözüm bulunması gerektiğini mevcut iktidarın bu sorunları görmezden gelerek çözüm bulmasını gençlerin seçim sandığında gereken cevabı vereceğini vurguladı.

YAĞAN YAĞMUR ÖZDAĞ SEVDALILARINI ENGELLEYEMEDİ

Zafer Partisi Genel başkanı Ümit Özdağ’ın ziyaretlerinde Zafer Partisi Aksaray Belediye Başkan A.Adayı Nevin YÜCE Aksaray sorunları hakkında Genel başkan Ümit Özdağ’ı bilgilendirdi. Genel başkanının yanından bir an olsun ayrılmayan Zafer Partisi Aksaray Belediye Başkan A.Adayı Nevin YÜCE Aksaray hakkında bilgi donanımı vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.

Havanın yağışlı olması ZAFER PARTİSİ Genel başkanı Ümit Özdağ’ı seven ve onunla konuşmak için adeta yarışan gençleri yıldıramadı. Yağan yağmura aldırış etmeyen gençler ZAFER PARTİSİ Genel başkanı Ümit Özdağ’ın esnaf ziyareti sırasında yanlız bırakmadı.

Mart ayında yapılacak Mahalli idareler seçimlerinden önce bir kez daha Aksaray’a geleceğini belirten Özdağ Akşam saatlerinde Aksaray’dan ayrıldı .

Zafer Partisi Genel başkanı Ümit Özdağ’ın ziyaretlerinde Zafer Partisi Aksaray Belediye Başkan A.Adayı Nevin YÜCE Aksaray sorunları hakkında Genel başkan Ümit Özdağ’ı bilgilendirdi.

Zafer Partisi Genel başkanı Ümit Özdağ esnaf ziyareti sırasında ziyaret ettiği esnaflar ile yaptığı sohbet esnasında 2024 Mart ayında yapılacak Mahalli idareler seçimlerinden galip çıkacağını Türk milletinin Zafer Partisine olan inancının katlanarak büyüdüğünü genç nesillerin Zafer Partisine olan ilgisinin gün geçtikçe artarak çoğaldığını Zafer Partisi Mart ayında yapılacak Mahalli idareler seçimlerinden galip çıkacağını belirtti.

Zafer Partisi Aksaray il teşkilatının Mükemmel organizasyonu sayesinde ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ’IN Aksaray Ziyaretinin sorunsuz olarak tamamladı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL