YAZARLAR

Kamuoyuna önemle duyuru

Kamuoyuna önemle duyuru

Loading

Bu açıklamayı yapma gereği duyulmuştur. İlkhavadisgazetesi.com ve turkiyeanahaber.com haber siteleri imtiyaz sahibi olarak değerli okuyucu ve kamuoyunun bilgilendirilmesi hasıl olmuştur.

Haber sitelerimizde üretilen haberler benim denetimimden geçerek yayınlanmaktadır.

Kurum ve kuruluşlar hakkında yaptığımız haberleri danışarak ( bu haber sizin kurum hakkında yapalım mı diye sormadan) yapmaktayız. Son günlerde yaptığımız haberlerden rahatsızlık duyan kurum yöneticilerinin olduğu konusunda rahatsızlıklarını dile getiren ve mahkemeye vermek ile bizleri uyaran yazışmalara cevaben bu açıklama yapma gereğini duymaktayız.

Bizler vatandaşların bilgilendirilmesi konusunda kamu görevi yapmaktayız. Bu neden ile doğu haberi vatandaş ile buluşturmak ve vatandaşlar adına kurum hakkında oluşmuş olumsuzlukları sorarak cevap aramak gazetecilik mesleğinin doğasında olan ve olması gereken bir davranış şeklidir.

Aksaray Belediyesinden Gazetecilerin yararlandığı Ücretsiz ulaşım kartı talebimiz olmuş ve red cevabı almış bulunmaktayım.

Bilineceği üzere İnternet üzerinden Yayın yapan Gazete ve Dergilerin sahip ve çalışanlarına Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire başkanlığından Basın Kartı verilmemektedir. Bu yüzden basın çalışanı olarak iletişim daire başkanlığı tarfından verilen basın kartına sahip olmadığımız için Aksaray Belediyesinin Bizlere Bedava seyahat kartı vermesi mümkün değildir. o yüzden Bizlere her konuda yardımcı olan Aksaray Belediyesi Başkan ve yöneticilerine teşekkür ederiz.

Aksaray Belediyesinin dezavantajlı vatandaşlara verdiği gıda kolisi desteğinden kurum sahibi olarak be de yararlanmaktayım. Merak edenler gelir konusunda durumumu Aksaray valiliği ve Aksaray belediyesi kaynaklarından öğrenebilirler.

Bu konuların siz değerli okuyucularımın bilmesi benim için önemlidir.

Bu açıklama sonrası haber sitemizdeki çıkan haberler konusunda kurum ve kuruluşların bize niye danışmadan bu haberi yaptın sorularına muhatap olmayacağımızı umuyoruz.

İzzet Tınmaz

İlkhavadisgazetesi.com & Turkiyeanahaber.com

Haber siteleri Resmi vergisini ödeyen İmtiyaz sahibi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL