SİYASET

HÜDAPAR’dan Gazetecilere ziyaret

HÜDAPAR’dan Gazetecilere ziyaret

Loading

Hüda Par Aksaray İl Başkanı Bedih Çiftçi, Aksaray Belediye başkan Adayı Nihat Özdemir ve Parti Yöneticilerinden Heyet, Anadolu’nun Sesi Gazetesi imtiyaz sahibi Cevat Boysak ve İlkhavadisgazetesi.com imtiyaz sahibi Gazeteci İzzet Tınmaz’a ziyarette bulundu.

Ziyarete Hüda Par Aksaray Belediye başkan Adayı Nihat Özdemir Aksaray ve gündemdeki siyaset konularında görüş alışverişinde bulundular.

Hüda Par Aksaray Belediye başkan Adayı Nihat Özdemir Aksaray’da seçim çalışmalarımız durmaksızın devam etmekte. Aksaray’ın sorunlarına vakıfım, ben ve ekibim çözüm için projelerimizi hazırladık. Aksaraylı seçmenlerimizden HÜDAPAR’a bir şans vermelerini beni desteklemelerini istiyorum.” diyerek 31 Mart Seçimlerinde Destek istedi.

Anadolu’nun Sesi Gazetesi imtiyaz sahibi Gazeteci ve iş insanı Cevat Boysak  ziyeretten duyduğu memnuniyeti belirterek Hüda Par Aksaray Belediye başkan Adayı Nihat Özdemir’e başarılar diledi.

İlkhavadisgazetesi.com imtiyaz sahibi Gazeteci İzzet Tınmaz ; “Hüda Par Aksaray Belediye başkan Adayı Nihat Özdemir ziyareti bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Nihat Özdemir Başkana çıktığı yolda başarılar dilerim” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL