YAZARLAR

Gençlerin Muharrem İNCE sevgisi biraz daha farklı

Gençlerin Muharrem İNCE sevgisi biraz daha farklı

Loading

Gençler sadece saygı , ilgi , destek bekliyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE  Atanamayan öğretmenler, kadro bekleyen mühendisler vs. Gibi yani ince ise bunların genel sorununu yakından takip edip onların arkasında duruyor. Mitinglerde olsun söyleşi programlarında olsun veya ulusal veya yerel medyaya verdiği röportajlarda gençlerin sorunlarını dillendirmesi gençlerin Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE hayranlığının katlanarak çoğalmasının yegane nedeni diye düşünüyorum.

Gençlerin Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE sevgisi biraz daha farklı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE kendisini gençlere sevdirmesinde gençlerin yoğun Muharrem İNCE hayranlığı ve tutkuları diğer Siyasi parti liderlerine ilham vermiş olsa gerek onlarda seçim çalışmalarında gençleri ön plana çıkartmaya başlamaları kopyacı siyaset yapmaları yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerin gözünden kaçtığını sanan siyasiler bence kendilerini avutuyorlar.

Yıllarını bu mesleğe vermiş bu meslekten evine götüren bir gazeteci olarak siyasi parti liderlerinin programlarını yakinen takip eden bir gazeteci olarak baktığımda Siyasi parti liderleri gençler üzerinden prim yapmaya çalışıp çabalıyorlar. Hatta öyle ki Bir şehri ziyaret etmeden önce Partisinin o ildeki başkanına gençler ağırlıklı olsun. Medyanın bulunduğu bölgelerde kalabalık gençlerin olmasına dikkat edin gibi direktifler vermesi gençlere  parti olarak sahip çıkıyoruz onlarda bizi destekliyor mesajı vermek için olsa gerek. Çoğu siyasi parti mitinginde gençler ile sohbet imkanı bulduğumda Lideri çok seviyorsunuz galiba diye yönelttiğim sorulara aşağı yukarı aldığım cevap aynı” Abi gel dediler geldik maksat kalabalık olsun bir fotoğraf çektirip gideceğiz zaten oluyor.”  Oysa Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE bir şehre program için ziyaret ettiğinde Muharrem İNCE’nin geleceğini duyan gençler kendiliğinden o toplantıya gidip program sonuna kadar yağmur çamur demeden takip ediyorlar.

Bu kadar Muharrem İNCE sevicisi olma diye tepki gösteren olursa Aksaray’dan bir örnek vereyim Geçtiğimiz yıl Aksaray İl Binasının açılışı için Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE Aksaray’a ziyaret düzenlemişti . Gençlerin ilgisi o kadar yoğun idi ki Fotoğraf makinesinin kadrajına tüm gençleri sığdıramamıştım. Kendi içimden bu adamda gençleri kendine çeken çekim gücünün sebebi ne diye sormuş cevabını bulmak için haftalarca kafa patlatmıştım. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE’nin Atatürk sevgisi Memleket sevdası ( Partisinin Adını MEMLEKET Koymasına da sebep o galiba) genleri kendine çeken çekim noktası olduğunu anlamak ise haftalarımı aldı.

Kim ne derse desin Aksaray’da içinde olmak üzere gençlerin Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE sevgisi farklı. Doğrular bazen insanları incitebilir ama gerçekleri değiştiremezsiniz.

Sevgilerin bitmediği çocukların bombalar ile ölmediği kadın cinayetlerinin son bulduğu çocuk istismarlarının ve çocuk gelinlerin olmadığı huzurun mutluluğun daim olduğu bir dünyada yaşamak istiyorum.

Sizce çok şey mi istiyorum sevgi ile kalın.

İzzet TINMAZ / Gazeteci – Yazar

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL