YAZARLAR

Aptal yerine konulmak için bir şans daha mı vereceğiz?

Aptal yerine konulmak için bir şans daha mı vereceğiz?

Loading

Hangi soruna çözüm ürettiniz ? Hangi sorunun üstesinden geldiniz de kalıcı çözümler ürettiniz efendiler?  İnsanlar artık kendilerine şirin görünenleri değil iş yapacak birilerini arıyor. Aptal muamelesini kimse hak etmiyor.

AKParti yıllardır Aksaray’ın belediye yönetimini elinde bulunduruyor. 20 yılı aşkın süredir Aksaray yerel yönetimi AKParti elinde. Bu geçen 20 yıl içerisinde çeşmelerimizden içilebilir suya hasret giderildi mi? GİDERİLMEDİ hala tatlı su çeşmelerinden damacanalar ile su taşıyoruz.

Benim çocukluğumda bundan 40 yıl önce köyün bir çeşmesi vardı herkes oradan bakraçlar ile su taşırdı. 40 sene evvel köylerden su taşıma geleneği Aksaray’da halen devam ediyor. AKParti sayesinde geleneklerimizden vazgeçemez olmuşuz.

Dere yatağına “Millet Bahçesi” kurmuşuz. Ulaşımı olmadığı için millet bahçemiz formalite icabı proje kapsamında biz yaptık oldu mantığı ile Bakanlı, dualı açılışını yapmışız.

Cemaati olmayacağını bildiğimiz halde etrafında fazla nüfusun yaşamadığı Bedir Muhtar Mahallesine Milyonları gömüp KÜLLİYE Yapmışız.

Yaklaşık 750 metre ilerisine molozları döktüğümüz alanın yanı başına yapmışız. MEGA Proje Bedir Muhtar Külliyesi’ni.  Yaparsa AKParti yapar. Onu da yapmışız merak edenler sabah namazına , öğle, akşam veya ikindi namazına giden ibadetlerini eda eden kişi sayısını gözleri ile görüp şahit olabilir.

Kentsel Dönüşüm adı altında Eski terminal dediğimiz alanı yıkmış kirli görüntüden kurtarmış. Yerine Bloklar halinde iş yerleri yaparak hizmete açmışı. Hatta altına otoparkı bile unutmamışız. Blokların ortasına kafeterya bile düşünmüş onu bile koymuşuz. Yetmemiş Mümin kardeşlerimizin namazlarını kılmaları için birde mescit yapmışız. Tebrikler. buraya kadar icraat mükemmel ya yapmayı unuttuklarınıza ne diye soracaksınız öyle ya boşuna yazılmamıştır bu kadar yazı.

Mescit yapmış namaz kılacak ibadet edecek kardeşlerimizi düşünmüşsünüz Abdest almaya bir şadırvan veya musluk abdest bozmaya bir tuvalet yapmayı akıl edememişsiniz. Düzinelerce iş yeri olan devletin Tapu dairesini de içinde barındıran binlerce insanın alışveriş veya ihtiyacını gördüğü PİRİ MEHMET PAŞA ÇARŞISI içine ilk Abdest alınma yeri olmayan namaz kılınacak ibadethaneyi yapmayı başarmışsınız.

Hani desem ki namaz niyaz bilmeyen bir kesim bilmez bu işleri , oda yok camiden çıkmayan yönetim ibadet edilecek yerin yakınına abdest alma ve abdest bozma yerinin yapılacağını en iyi bilen kesim dalga geçercesine birde mescit yazısını takmışlar. Yaparsa AKParti yapar ya onu da yapmış.( Bu konuda AKPartinin suçu ne diye soranlara yönetim hiç mi oradan geçmiyor da kendi belediye başkanını uyarmıyor. Engelli koordinasyon merkezini ziyaret ettiklerinde hiç mi tuvaleti gelmemiş diye sorarlar adama)

 

Bu kadar beceriksizliklerini yansıtmasın diye basını satın alarak gizleyip vatandaşa bir daha şans verin diye şirinlik yapıyorlar.

Ne imiş daha bitirilmemiş projeleri varmış. Hangi projeyi doğru düzgün becerdiniz de vatandaştan bir şans daha istiyorsunuz?

Yıllardır bitiremediğiniz belediye binası inşaatını bitirmek için mi şans versin bu vatandaş size?

Çeşmelerden banyo yamaya bile elverişli olmayan suyu içmek için mi size bir şans daha versin?

Köstebek yuvasına dönen yolları yapboz tahtasına çevirmeniz için mi bir şans daha versin?

Belediyenin parasın heba edip Akıllı tabelalar koyup amacının dışında kendi reklamınızı da yapın diye mi bir şans daha versin?

Yıllardır yapmayı akıl edemediğiniz Halk ekmek fabrikası yüzünden vatandaşa ucuz ve kaliteli ekmek sağlamayı beceremediniz onun için mi bir şans daha versin?

Hastaneden gecenin bir saatinde evine gidemeyen hasta ve hasta yakını taksicilere tomarla para vermeye devam etsin diye mi bir şans daha versin?

Belediye Başkanıyla görüşmek için özel kalem müdürünün keyfinin gelmesini beklemek için mi size bir şans daha versin?

Belediyenin zabıtalarına iş yaptıramayıp Aksaray’ın merkezini dilencilerin cirit attığı yer haline çevirmeye devam etmeniz için mi size bir şans daha versin?

Okullarda bedava diye dağıttığınız çorbalardan çocuklar tekrar zehirlenip hastanelik olsun diye mi size bir şans daha versin?

Yerel basında ayrımcılık yapıp kendi ürettiğiniz haberlere yer vermeyen sizi eleştiren basın mensuplarını tecrit ederek vatandaşın doğru haber almasını önlediniz bu düzenin devam etmesi için mi size bir şans daha versin?

Yok, kardeşim siz bu işi beceremiyorsunuz yaptığınız işler yarım yamalak milletin ihtiyaçlarına cevap verecek projeler üretme becerisine sahip değilsiniz. O yüzden sizin uzun bir süre dinlenmeniz ve yeni yönetecek kişiden nasıl belediyecilik yapılır dersini izlemeniz bir şeyler öğrenmeniz gerekiyor.

Yazının başında da belirttiğim gibi. İnsanlar artık kendilerine şirin görünenleri değil iş yapacak birilerini arıyor. Aptal muamelesini kimse hak etmiyor.

DEVAM EDECEK .

İzzet Tınmaz / Gazeteci

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL