YAZARLAR

Aday veya aday adayını iyi analiz ettiniz mi

Aday veya aday adayını iyi analiz ettiniz mi

Loading

Tarih 9 Mart 2017 FETÖ/PDY’ye yönelik yapılan operasyonları gündemin baş sıralarında idi. Arşivi karıştırırken Tarih 9 Mart 2017 tarihinde yaptığımız bir haber dikkatimi çekti. Yakalananlar arasında tanıdık birçok isim vardı. Bu kişilerin Eşi veya çocukları bir kısmı tahliye oldu bir kısmı halen ceza evinde. Operasyonlarda yakalananlar arasında Bayan öğretmenler hatta yönetici konumunda kişilerde vardı.

Haberi bir hatırlayalım;

Haberin Linki (https://ilkhavadisgazetesi.com/aksaray-merkezli-6-ilde-feto-yonelik-yapilan-operasyon/)

“AKSARAY merkezli 6 ilde FETÖ/ yönelik yapılan operasyonda haklarında yakalama kararı çıkartılan 15 kadından 11’i gözaltına alındı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında örgütün ‘Bylock’ haberleşme programını kullandığı ileri sürülen aralarında üst düzey yönetici ve meslekten ihraç öğretmenlerin de bulunduğu on beşi kadın FETÖ/PDY üyesi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Bunun üzerine bugün polis tarafından Aksaray başta olmak üzere Adana, Kayseri, Kahramanmaraş, Konya ve Osmaniye’de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 11 kadın gözaltına alınırken, diğer 4 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden öğretmenlikten ihraç edilenler ve üst düzey yöneticilerin de olduğu öğrenildi.”

Hayatın cilvesi olsa gerek bu kişilerin 1. Derecedeki yakınları ( Babası veya kocası)

Aksaray’da 31 art’ta yapılacak yerel seçimlerde siyasi partilerden Belediye başkan adayı olmayı başarmışlar. Merak edince birazda eskileri kurcalayınca karşımıza hemen çıkıverdi.

Buradan şimdilik isim vermeyeceğim zaten onlar kendilerini biliyorlar. Belli olmaz deşifre olacaklarını anlayıp Adaylıktan çekilebilirler veya kendilerini kamufle edip başkan seçilir sonrada kayyum atanır her an her şey olabilir.

Bu isimler şimdilik bende sır. Buradan siyasi parti yöneticilerine bir tavsiyem olacak. Açıklayacağınız veya açıkladığınız adayların öz geçmişini ve aile yapısını iyi irdeleyin. Es geçip sadece sahsın sabıka kaydıyla yola çıkarsanız nahoş haberlere konu olursunuz. İyice incelemekte fayda olacağı kanısındayım.

Ben söyleyeceğimi söylerim gerisi 9 köyün sorunu.

İzzet TINMAZ / Gazeteci (Onuncu köyün Muhtarı)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL