YAZARLAR

800 metre yere asfalt atamayan belediye

800 metre yere asfalt atamayan belediye

Loading

“Aksaray’da Muhalefet yok” derken yanılmamışım.

Genel merkezin belirlediği gündem ile muhalefet yapılıyor dediğimde de yanılmamışım.

Muhalefet partisi olarak görünen CHP ve İYİ Parti bunun yanında CHP ile İYİ PARTİ sayesinde mecliste grup kuran Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Aksaray il başkanları Koltuğunuzdan bir kalkın ve Aksaray’ı şöyle bir dolaşın. Genel merkezin belirlediği gündemi değil Aksaray’ın sorunlarını dillendirin. Zaten Genel merkeziniz yaptıkları basın toplantıları ile ülke gündemini dillendiriyorlar. Günümüz teknoloji çağı Ankara’da öksürseler televizyonlarda vatandaş görüyor zaten.

Aksaray Belediyesi ne iş yapar Özel kalem müdürüm.

Bu sorunları aslında gazeteci olarak Belediye başkanına söyleyip sorunun çözülmesi gerekirdi. Ama Özel Kalem Müdürümüz sayesinde bu olanaksız olunca bizde bildiğimiz yoldan halledelim dedik.

Görüntülerini yayınlayacağımız yer Aksaray şehir merkezinde bir yol. Bu yol ki iki defa kazıldı. Birincisinde su boruları döşendi. Orada oturan vatandaş şehrime hizmet geliyor diyerek günlerce tozu toprağı yuttu. Tam bitti derken belediyenin beceriksizliğinin kurbanı oldular. Dökülen asfalt çöktü. Oraya yapılan milyonlarca liralık masraf çöp oldu. O dökülen asfalt yeniden söküldü. Asfalt yol toprak yola dönüştü. O yol güzergâhında göze batacak yerler Valilik konutu ve civarı hemen birkaç günde yapıldı. Ya diğer yerler ne oldu? Toprak ve toza mahkûm olan bir mahalle halkı ortaya çıktı.

Bu haberi ve görüntüleri diğer medya kuruluşlarında görmek mümkün mü asla mümkün değil.

Bu görüntüleri yansıtsalar Belediyeden reklam parası adı altında aldıkları sus payı kesilir.

Aksaray’da böyle beceriksiz bir muhalefet olduğu sürece bunları dillendirmek birkaç cesur paraya önem vermeyen gazeteciye kalır.

Şimdi soruyoruz Aksaray belediyesi yetkililerine ve her konuda yetkili ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNE;

Bu yolların asfaltlama işi ne zaman bitecek.

Döktüğünüz asfaltın tekrar çökmeme garantisi var mı?

Yapboza çevirdiğiniz yollar yüzünden daha kaç vatandaşımız mağdur kalacak?

800 metre yolu asfaltlamadan aciz bir belediye çocuk festivalini yapması doğrumu?

O tozu yutan çocukların sağlığı ile oynama yetkisini kim verdi?

Telefon açan vatandaşlara asfaltımız yok kısa sürede sizin sorununuzu halledeceğiz cevabı bir belediye için etik bir cevap mı?

2024 Mart seçimlerinde Özel Kalem Müdürünüzü Başkanlığa aday mı göstereceksiniz? ( Belediye başkanından çok her işe karıştığından dolayı tecrübe edindiği için. )

Mutlu ve sağlıklı Kalın toz yutmayın ciğerlere zararlı Değil mi ÖZEL KALEM MÜDÜRÜM?

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL