SİYASET

Zafer Partisi Adayı Yüce Projeleri hakkında bilgi verdi

Zafer Partisi Adayı Yüce Projeleri hakkında bilgi verdi

Loading

Zafer Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Nevin Yüce,

esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Her fırsatta vatandaşlar ile bir araya gelen Yüce İddialı projeleri ile vatandaşlardan tam destek sözü alıyor.

Projelerinin oldukça iddialı olduğunu ve kentin sorunlarına köklü çözümler üretecek ekibinin hazır olduğunu belirten Zafer Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Nevin Yüce.

“İddialı projelerimiz ile Aksaray’ı yönetmeye Talibiz “ diyerek projelerinin bir kısmını paylaştı.

Sözlerine “ Sözümüz ana sözü” diye başlayan Yüce;

“ Aksaray İç Anadolu’nun tarihi ve kültürel zenginlikleri bakımından zengin bir şehir. Yıllarca AK Partinin beceriksiz yönetimleri yüzünden şehrimiz birçok sorunları ile yaşam kalitesi düşmeye yüz tutmuştur. Biz belediye başkanlığını aldığımız takdirde şehrimizin yaşam kalitesini arttıracak projelerimiz ile vatandaşlarımıza gerçek belediyeciliğin nasıl yapılabileceğini gösterme imkânı bulacağız. “

Şehrimin sorunları çözülemeyecek sorunlar değil.

“Önceliğimiz şehrimin insanlarına sağlıklı içilebilir suyu evinin iş yerinin çeşmelerinden akıtmak. Trafik şehrimizde başlı başına bir sorun trafik sorununa köklü çözüm bulacak projelerimiz hazır. Mevcut AKP li belediyenin Engelli Koordinasyon merkezi adı altında yaptığı göstermelik proje için Mevcut Belediye başkanı öğünerek söz ediyor. Bu projenin neyi ile öğünüyorsun sayın Dinçer, öğündüğün bu projede Engelli yavruları olan annelerin bırakabileceği Gündüz Bakım Kreşi var mı?  Öğündüğünüz bu proje Çöp Proje Eksiklerle dolu proje. Engelli evladı olan bir annenin çarşıda işlerini göreceği saatlerde bırakabileceği bir Engelli Mola Evi var mı? Engelli evladı olan bir annenin çocuğunu götürüp eğlendireceği Engelli Parkı var mı? Bu soruların hepsine vereceğiniz cevap kocaman bir HAYIR. Biz şehrin belli noktalarına Engelli bireyler ve aileleri için Oyun Parkı, Mola evi, Gündüz bakım kreşinin bulunduğu Engelli yakınının gönül rahatlığıyla emanet edebileceği içerisinde uzman eğitmenlerin de olduğu tesisler yaparak şehrimize kazandıracağız. Abi şunu da ilave edelim oraya altyapı problemini köklü çözüm getireceğiz. 50 60 yıllık bir daha açılmamak üzere ve arıza çubuğu ve saire teşkil etmeyecek bir altyapı problemini yapacağız.  Bunu gerek Çarşı merkezindeki olan yeni yapılan kentsel dönüşüm yerine yeni açılan Sanayi Sitesinin karşısındaki O yola Orada hem su hem elektrik internet kablolarını yer altına alaraktan bir şey yapacağız yer altına alacağız. Projelerimiz çok amacımız Aksaraylı hemşerilerimizin yaşam kalitesini arttırmak.  Diğer projelerimizi de zamanı geldiğinde aktarmaya devam edeceğiz. Aksaray’a bir sözümüz var. Sözümüz Ana sözü” diyerek açıklamalarına son verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL