ASAYİŞ

Uygulamalardan Vatandaş memnun

Uygulamalardan Vatandaş memnun

Loading

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri  tarafından Aksaray kent merkezinde farklı noktalarda asayiş uygulamaları gerçekleştirildi. Uygulamalar esnasında araçları durdurulan vatandaşlar. “ Allah Polisimize güç kuvvet versin. Bu uygulamalar sayesinde Aksaray daha güvenli bir şehir oldu. Suçlular artık sokaklarda ellerini kollarını sallaya sallaya gezemiyor. Bu uygulamalar sayesinde kendimiz ailemiz ve çocuklarımız kendilerini daha güvende hissediyor. Bu uygulamalar yıl boyunca devam etsin. Başta İl emniyet müdürümüz olmak üzere sokaklarda gecenin ayazında bizlerin güvenli ve huzurlu uyumamızı sağlayan tüm emniyet personeline minnettarız. Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun.” Diyerek memnuniyetlerini belirttiler.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri  tarafından Aksaray kent merkezinde farklı noktalarda asayiş uygulamaları gerçekleştirildi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri gündüz ve gece Aksaray’ın farklı mahallelerinde, park ve bahçelerde yapılan daraltılmış şok uygulamalar ve planlı operasyonel çalışmalarda;

(3.409) şahsın GBT sorgusu yapılmış, (30) aranan şahıs yakalanmıştır. Çocuğun Kasten Öldürülmesi, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama, İş Ve Çalışma Hürriyetinin İhlali, Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak Ve Kullanmak suçlarından toplam (243 Yıl 8 Ay) hapis Cezası bulunan, (11) şahıs TUTUKLANARAK Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.

Muhtelif suçlara karışan (143)  kişi hakkında adli işlem yapıldı.

(2) şahıs TUTUKLANARAK Aksaray Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan daraltılmış şok uygulamalar (258) araç kontrol edilmiş,

(2) adet çalıntı motosiklet,

(5) adet ruhsatsız tabanca ( 39) adet fişek,

(3) adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca (2) adet fişek,

(1) adet ruhsatsız av tüfeği ile (2) adet fşek,

(7) ayrı şahıstan (8,25) gr sentetik kannabionid (bonzai) maddesi, (7,72) gr esrar maddesi, (10,12) gr metamfetamin maddesi, (14) adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL