ASAYİŞ

Teknik Direktör 15 Yaşındaki kıza taciz suçlamasıyla tutuklandı

Teknik Direktör 15 Yaşındaki kıza taciz suçlamasıyla tutuklandı

Loading

Süper Amatör Lig ekibi İznikspor’un Teknik Direktörü , 15 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik taciz suçlamasıyla tutuklandı.

Olay, Bursa’nın İznik ilçesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, İznikspor’un Teknik Direktörü 62 yaşındaki Metin Şahin, daha önceden tanıştığı 15 yaşındaki kızı yolda görünce otomobiline davet etti. Araçla kırsal bir alana giden Şahin’in 15 yaşındaki bir kız çocuğuna “ondan hoşlandığını” söylediği öğrenildi. Kız çocuğu, yaşadığı bu korkutucu anları cep telefonu ile kaydederek delil olarak sakladı ve polise başvurarak şikayetçi oldu. Cumhuriyet savcılığı Tacize uğradığı iddia edilen 15 yaşındaki kızı psikolog ve bir avukatın da hazır bulunduğu özel donanımlı bir odada ifadesini aldı. İfadenin ardından Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınan İznikspor’un Teknik Direktörü Metin Şahin, İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen işlemlerin sonrasında adliyeye sevk edildi. Suçlamalar karşısında sevk  edildiği mahkeme, İznikspor’un Teknik Direktörü Metin Şahin’in tutuklanmasına karar verdi. İznikspor’un Teknik Direktörü Metin Şahin, aynı zamanda İznik ilçesinde bir kafeterya işletmeciliğini yaptığı öğrenildi.

Bu olay, spor camiasında ve toplumda büyük tepki gördü. İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü 15  yaşındaki kıza taciz olayı ile ilgili çok kapsamlı başlattığı soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL