ASAYİŞ

Aksaray’da bir kişi aile hekimine tehdit ile uyuşturucu içerikli ilaç yazdırdı

Aksaray’da bir kişi aile hekimine tehdit ile uyuşturucu içerikli ilaç yazdırdı

Loading

Aksaray’da, Aile Sağlığı Merkezine gelen Cem A. (39) Doktor Sadi K.’yi tehdit ederek zorla ilaç yazdırdı.

Olay, Aksaray merkez Küçük Bölcek Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre,39 yaşındaki Cem A. aile hekime olan Doktor Sadi K.’den uyuşturucu ilaç yazdırmasını istedi. Cam A. ( 39) doktordan yazamam cevabını alınca tehdit ederek zorla ilacı yazdırdı.

Aile hekimi Doktor Sadi K. ‘beyaz kod’ ile yardım istedi. Aile sağlığı merkezine gelen polis memurlarına olayı anlatan Doktor “Madde bağımlısı hasta uyuşturucu ilaç yazdırmak istedi. Daha önceden cezaevinden de hastamızdı. Ben daha önce cezaevinde doktorluk yapmıştım. Bugünde oturdu kalkmadı. Durumu hastalarda duydu. Bana temas yok diyor? Daha öncede belinde bıçakla gelmişti. Hastalar dışarıda bekliyor. Şahıs gitmek istemeyince bende bir ilaç yazıp göndermek zorundan kaldım. Beyaz kodu da mecbur kaldığım için verdim. Daha önce bize bu hasta kama gibi bir bıçakla gelmişti. Bizde aile sağlığı merkezine bıçakla gelmemesini söyledik. Bir yerine saklayıp gelmiş olabilir. Sürekli bizden uyuşturucu ilaç yazmamızı istiyor. Daha önce ceza evinde yatmış birisi. Keyif verici ilaç kullanıyor. İlaç yazmayınca bizi tehdit edip saldırıyor. Bağırıp çağırıyor, ilaç yazmasak bıçak ve jilet çıkaracak. Bizi sıkıntıya sokan bir hastamız. Bu yüzden bende beyaz kod ile yardım istedim” dedi.

Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlatırken Doktor Sadi K. Yi tehdit ile ilaç yazdıran 39 Yaşındaki Cem A. İçin yakalama çalışması başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL