ASAYİŞ

Selde kaybolan 3 aylık Asel bebekten haber yok

Selde kaybolan 3 aylık Asel bebekten haber yok

Loading

Aksaray’da pazar günü meydana gelen sel felaketinde sel sularına kapılıp kaybolan 3 aylık Asel bebek için arama çalışmaları sürüyor. Arama kurtarma ekipleri ve gönüllüler 3 aylık Asel bebeği bulabilmek için canla başla çalışıyorlar.

Aksaray’da pazar akşam başlayan sağanak sonrası Ihlara yolu Kireçlik mevkiinde meydana gelen selde kaybolan 3 aylık Asel Balcan için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Arama çalışmalarına AFAD Gönüllüleri, AFAD Arama Kurtarma, ANDA, jandarma, polis ve UMKE ekipleri, selin yaşandığı bölgeyi yola paralel su kanalı ve etrafındaki arazi boyunca arama çalışmalarını yoğunlaştırdı. Aramaya katılan ekipler 3 aylık Asel bebekten bir iz bulmak içim adeta araziyi santim santim arıyor. Arazide her çalının altı, her ağacın altı, adeta ilmek ilmek dokunurcasına aranıyor.

Arama çalışmalarına AFAD Aksaray il müdürlüğünün profesyonel ekibinin haricinde yaklaşık 400 ‘e yakın AFAD Gönüllüleri 24 saat dönüşümlü olarak arama çalışmalarına katılıyor.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Personeli emniyet Müdür yardımcıları da olmak üzere gönüllü personeli ile arama çalışmalarına destek veriyor.

Aksaray Jandarma Alay Komutanlığı Personeli Jandarma Komando birliği arama çalışmalarına destek veriyor.

Ekipler, 3 aylık bebeğin bulunması için bölgede adım adım tarama yapıyor.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, sel sonrası kaybolan 3 aylık Asel Bebek ile açıklamada bulundu. Vali Kumbuzoğlu, “Bütün imkânları kullanarak bebeğimizi arıyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL