ASAYİŞ

POLiS’TEN UYARI GELDi

POLiS’TEN UYARI GELDi

Loading

Son günlerde artan evden hırsızlık olayları ile ilgili POLİS’TEN UYARI GELDİ. Kapınızı herkese açmayın. Yeni hırsızlık yöntemi ile evleri soyuyorlar.

Polis son günlerde artan pazarlama firması elemanı kılığındaki kişilerce gerçekleştirilen ev soygunları konusunda uyarılarda bulundu.

Ünlü markanın deterjanlarını tanıtıyoruz diyorlar.

Hırsızlar Ünlü bir deterjan markasının tanıtımını ve müşteri memnuniyeti anketi yapıyoruz diyerek kapınızı çalıyor. Yanlarında getirdikleri sözde ünlü marka deterjanın yeni parfümü hakkında anket yaptıklarını belirterek parfümleri denemeniz ve ürün hakkında değerlendirmede bulunmanızı istiyorlar. İlk parfümlü deterjan paketini koklatıyorlar. Daha sonra içinde uyku yapan uyuşturucu madde bulunan diğer numuneyi evde bulunan herkese koklatıyorlar. Ürünü koklayanlar derin bir uykuya dalıyor. Hırsızlar siz uyurken değerli eşyalarınızı alarak kayıplara karışıyorlar.

Polis yetkilileri hırsızlık olayına maruz kalınmaması için uyarıda bulunuyor. Deterjan veya Parfüm anketi yapıyoruz diye evinize gelen kişileri polise ihbar edin.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL