Genel

Milletvekili A. Adayları siyaset sahnesinde boy göstermeye başladı

Milletvekili A. Adayları siyaset sahnesinde boy göstermeye başladı

Seçimlere aylar olmasına rağmen Milletvekilliği koltuğuna talip olan aday adayları siyaset arenasında boy göstermeye başladı.

Her ne kadar milletvekilliği seçimlerinde oylarınıza talibim demeseler de Milletvekilliği koltuğuna talip olan aday adayları siyaset arenasında boy göstermeye başladı. Esnaf ziyaretleri yapan da var köy mahalle muhtarlarına , partili delegelerine yemek veren de var.

Peki bu kadar maddi külfete girecek kadar ziyafetler veren ufaktan esnaf ziyaretleri ile vatandaşlara hal hatır soranlar partilerinin sıralamasına girebilecek mi? Benim şahsi fikrim partilerine şirin görünme çabasından öteye gideceğini zannetmiyorum.

Siyasi partiler kendilerine şirin görünmeye çalışanları zaten biliyor. Onların sahaya inip seçim olacak gibi çalışmaları partilerin işlerine geldiği su geçirmez bir gerçek. 

Sosyal medya hesaplarından ( Bedava olduğu için) yaptıkları ziyaretleri paylaşıp onlarca resim atan Milletvekilliği koltuğuna talip olan aday adayları paralı reklama gelince her ne hikmetse ceplerindeki akrep korkularına yenik düşüveriyorlar. Milletvekilliği koltuğuna talip olan aday adaylarına sorsan henüz daha erken. Vatandaşların sorunlarını dinleyip dertlerine çare bulmak amacıyla vatandaşlara olan sevgileri ağır bastığı için vatandaşları, esnafı, köylerin ileri gelenlerini ziyaret edip hal hatır soruyorlar. Bu onların bahaneleri ( Tabii yerlerse). Milletvekilliği koltuğuna talip olan aday adaylarının bazıları eşkâle ben adayım oylarınıza talibim cesaretini gösteriyorlar.

Ama onlarında siyaset arenasında tutunması oldukça zor. O kadar kurt siyasetçi var ki Milletvekilliği koltuğuna talip olan bunların arasından sıyrılıp Milletvekili olup O dertlerini gece gündüz dinledikleri seçmene dertlerine derman sorunlarına çare olmaları çok zor bir ihtimal olsa gerek.

Seçim zamanı gelip çattığında seçmen kitlelerine seslerini daha gür duyurmak için gazete ve haber sitelerinin kapılarını aşındırdıklarında hiç şaşırmasınlar Sosyal medyadan bedava yaptığı siyasi paylaşımları çok arayacaklar. Benim tavsiyem ceplerindeki akrepleri yok etmenin şimdiden çaresini bulsunlar. Üç beş kuruş verip bayramlarda kutlama mesajı yayınlatıp milletin gönlünde taht kurmayı öğrendiklerinde zaten Milletvekilliği de , Belediye Başkanlığı da kendiliğinden gelir.

Kalın sağlık ile, Mutluluk ile Seçimlerde iyi olan kazansın.

İzzet Tınmaz 

Gazeteci / Yazar  

 

 

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL