ASAYİŞ

Maskesi yok görev yapıyor

Maskesi yok görev yapıyor

Loading

Aksaray merkezde bulunan Selçuklu parkında görevli Özel Güvenlik memuresi maskesiz görev yaparken kimlere örnek oluyorsun?

Aksaray merkezde bulunan Selçuklu parkında görevli Özel Güvenlik memuresi 2 bayan verilen görev gereği kontrollerini gerçekleştirdiği esnada 2 görevli den birinin maskesinin olmamasına tepki gösteren basın mensubundan şikayetçi oldu.

Son günlerde yoğun çalışma temposuna destek amacıyla Polis kuvvetlerine yardımcı olmaları konusunda geçici olarak Emniyet Teşkilatı bünyesinde çalışan özel güvenlik görevlisi kişilerin Emniyet Genel Müdürlüğü genelgesine harfiyen uymak zorunda olmasına karşılık bu genelgeyi hiçe sayarak kişilerin sağlığıyla oynamaları ne kadar doğrudur.

İlkhavadisgazetesi  olarak aylarca yaptığımız yayınlarda halkı maske takması konusunda uyardığımız halde. Emniyet Teşkilatı bünyesinde çalışan özel güvenlik görevlisi  M.A nın maskesiz olarak çalışması temsil ettiğini beyan ettiği Emniyet teşkilatının genelgelerine uymak zorunda olduğunu bilmesi gerekmez mi?

İlkhavadisgazetesi olarak soruyoruz.

Emniyet Teşkilatının geçici olarak görevlendirdiği Özel Güvenlik görevlilerinin Talimatlara uymama gibi bir lüksü var mı?

Aksaray Emniyet Müdürlüğü bu konu hakkında Özel Güvenlik Görevlisi M. A. hakkında  işlem yapacak mı?

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aylarca MASKE TAKIN Çağrılarına uymamakla insanlara kötü örnek olan Özel Güvenlik görevlisi M.A. ile çalışma arkadaşını maske takma konusunda uyarmayan Özel Güvenlik görevlisi M.K. nın aynı görevde çalışmaları devam edecek mi?

Değerli İlkhavadisgazetesi.com takipçileri Lütfen

MASKESİZ SOKAĞA ÇIKMAYALIM.

SOSYAL MESAFEYİ KORUYALIM.

20 YAŞ ALTI VE 65 YAŞ ÜSTÜ DEĞERLİ İNSANLAR EVDE KALALIM.

Güvenlik güçlerimize yardımcı olalım. Bizler için geceli gündüzlü çalışan sağlıkçılarımıza yardımcı olalım. Unutmayalım Dünyada birçok ülkede sağlık sistemi çöktüğü halde Ülkemizde Sağlık sistemi dim dik ayakta. Dünya üzerinde yaşayan insanlar içinde Sağlık konusunda en şanslı parmak ile gösterilen bir ülkede yaşamanın ayrıcalığını yaşıyoruz. DEVLETİMİZE YARDIMCI OLALIM.

 

 

YORUMLAR (6)

  1. ali kutlu diyorki:

    gökhan68 i ver savcılığa tehdid şantajdan.kim oluyor?bursadan gelmişsin aksaray ın adamını tanımıyorsun gösderecem sana ne demek? sgökhan68 sen adammıssınki akasray adına karar veriyorsun..

  2. misafir diyorki:

    Merbahalar Benim Anlamadıgım Olay Gökan68 Kızın Neyi Oluyor Bu Kadar Kendini Harabe Ediyor.Aksaraylı Olmak Yada Olmamak Ne Alaka Aksaray Da HUKUK KANUN Eksikligimi Var Kanun KANUNDUR Her Yerde Aynıdır.Enteresan Gazeteci Haberle Meşgul Olur Meslegi O Çünkü

  3. Gokhan68 diyorki:

    Sahsi egonu tatmin etmek icin yalan haber yapmayi sana gostercem.bursadan gelmisin daha aksarayin insanini taniyamamisn.

  4. Gokhan68 diyorki:

    Sen once yasa ve kanunlari takip et park ve bahcelerde maske takmak mecburi diil.biz senle bi yuz yuze goruselim olayi bi aydinlatayim bugun zaten dava acilcak hem bu siteye hemde sana gel benim resmimide cek bakalim

  5. Gokhan68 diyorki:

    Yalan haber yapmaya utanmadinmi sen parkta oturmanin yasak oldunu sana soylediler diye maskesini cikardi ani bekleyip cektin .sendende gazeteci olcak o karakolda sana o jopla gerekeni yapmamis polisler sahtekar adam.

    • İZZET TINMAZ diyorki:

      maskesiz karakola da girdi görüntüler var ifade boyunca da maskesi yoktu Karakol Görüntüleri var Dava dosyasına girdi kusura bakma bilmeden konuşuyorsun. Fotoğrafta Maskeli bir hali yok Gayet Düzgün Elleri arkasında dolaşıyor.FOTOYU İYİ İNCELE.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL