ASAYİŞ

Karısını ve kayınvalidesini tüfekle öldürdü intihar etti

Karısını ve kayınvalidesini tüfekle öldürdü intihar etti

Loading

Karabük’te bir kişi, boşanma aşamasında olduğu karısını ve kayınvalidesini tüfekle öldürdü. Cinayetin ardından ormanlık alana kaçan zanlı önce polislere ateş açtı, ardından da intihar etti.

Karabük’te bir kişi, boşanma aşamasında olduğu karısını ve kayınvalidesini tüfekle öldürdü.

Yeni Mahalle Kandil Sokak üzerinde, Hasan Küçükyılmaz (59) ile boşanma aşamasında olduğu eşi Özlem Küçükyılmaz ve kayınvalidesi Nazife Çetinkök arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Hasan Küçükyılmaz (59), yanında bulunan tüfekle eşine ve kayınvalidesine ateş açarak olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Özlem Küçükyılmaz ve annesinin Nazife Çetinkök’ün öldüğünü belirledi.

İncelemenin ardından cenazeler, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yerinden Tır kamyonu ile kaçan Hasan Küçükyılmaz’ın yakalanması için çalışma başlattı.

Yeni Mahalle Çamdibidere mevkisindeki ormanlık alana kaçtığı belirlenen Hasan Küçükyılmaz’ın etrafı polis ekipleri tarafından sarıldı. Yakalanacağını anlayan katil Hasan Küçükyılmaz burada önce polise ateş açtı, ardından eşini ve eşinin annesini öldürdüğü tüfeğin namlusunu ağzına dayayarak ateş ederek intihar etti. Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından cenazeler, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Katil Hasan Küçükyılmaz’ın 15 yıl önce ilk eşini de öldürdüğü, 7 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL