ASAYİŞ

Kafe işletmecisine silahlı saldırı 1 yaralı

Kafe işletmecisine silahlı saldırı 1 yaralı

Loading

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde kafe sahibi ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi arasında çıkan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kafe sahibi tartıştığı kişi tarafından silah ile vurularak yaralandı

Edinilen bilgilere göre, Kayseri’nin Melikgazi ilçesi Kılıçaslan Mahallesi Sivas Caddesi’ndeki bir kafenin sahibi M.S. ile kimliği henüz tespit edilemeyen kişi arasında tartışa çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada kimliği henüz belirlenemeyen kişi belinde taşıdığı silahını çıkartarak işletme sahibi M.S. ye ateş açarak yaralandı. Silahlı saldırgan daha sonra olay yerinden olayda kullandığı silah ile kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralı işletme sahibi M.S. ye Sağlık ekiplerince ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

İşletme sahibi M.S. ye ateş açarak yaralayan ve olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanmasına yönelik polis ekipleri cevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. işletme sahibi M.S. ye ateş açarak yaralayan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL