Genel

İYİ Parti’de Resul Karaüzüm vekilliğe aday mı olacak

İYİ Parti’de Resul Karaüzüm vekilliğe aday mı olacak

Loading

Zafer Partisi il başkanlığı görevini bırakarak hem il başkanlığından hem de Zafer Partisi Üyeliğinden yaptığı basın toplantısıyla istifa ettiğini açıklayan Resul Karaüzüm geçtiğimiz günlerde T.B.M.M. de İYİ PARTİ  genel başkan yardımcısı Müsavat Dervişoğlu İYİ PARTİ Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve İYİ PARTİ Aksaray Milletvekili Ayhan Erel ile görüşmesi fotoğraf karesine yansıdı.

Her ne kadar kendisine yönelttiğimiz sorulara ” Sadece Mecliste Karşılaştık ayak üstü sohbet ettik ” diyerek geçiştirse de. İl Başkanlığı döneminde basın danışmanlığını yapan Yerel bir internet sitesi ve gazetesi olan basın mensubunun kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafalardaki soru işaretlerinin netleşmesini sağlayacak şekilde olması. Resul Karaüzüm’ün İYİ Parti’de Aksaray İl Başkanlığı koltuğuna oturacağı veya 2023 seçimlerinde Aksaray’dan İYİ Parti Milletvekili aday adaylığında ilk veya 2. sırada listede yer alacağı İYİ Parti’ kulislerinde dillendirilmeye başlaması tesadüflerin ardı arkası kesilmeyecek yorumlarının gündemi koruyacağı siyaset arenasında en çok konuşulan konuların ilk sırasında yer almakta.

Pasif siyaset yaptıkları için yönetimden gece yarısı operasyonu ile gördükleri lüzum üzerine peş pese istifa eden yönetim kurulu üyelerinden boşalan yeri yedek listedeki isimlerin kongreye kadar il başkanlığı görevini yönetecekleri daha sonrasında Resul Karaüzüm’ü parti genel merkezi kararı ile İl Başkanlığına ataması ve seçime kısa süre kala da il başkanlığından Milletvekilliğine aday gösterilmesi konusunda üretilen siyasi senaryoların yavaş yavaş gerçeğe dönüşmesi son çekilen Fotoğraf ve Önceki il başkanlığı döneminde Basın danışmanının kendi sosyal medya hesabından” KARAÜZÜM İYİ PARTİ İL BAŞKANIMI OLUYOR ? Dün istifasını açıklayan İyi Parti İl Başkanı Ömer Faruk Ağir’in yerine Resul Karaüzüm mü il başkanı olacak” paylaşımı bu senaryoyu doğrulayan en büyük kanıt olsa gerek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL