YAZARLAR

Cumhurbaşkanı kim için destek isteyecek

Cumhurbaşkanı kim için destek isteyecek

Loading

Bu ayın 26’ında Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan Aksaray’da halka hitap edecek. AKParti adayı Evren Dinçer için destek isteyecek. Cumhur ittifakı Adayı MHP belediye başkanı adayı İrfan Çıtak için de oy ister mi acaba diye düşünmeden edemiyorum.

Sonuçta ittifak ortağı MHP AKParti karşısına aday çıkartmış durumda üzerine toz kondurtmadığı Cumhur ittifakı ortağı MHP ninde adayı güçlü bir isim İrfan ÇITAK var. Kısacası Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın işi oldukça zor. Hadi İyi Parti Adayına verir veriştirir de kendi ittfak ortağına gelince ne diyecek. MHP ve İYİ Partiye oy vermeyin AKParti adayı Evren Dinçer’e oyunuzu verin mi diyecek? Ziyarete sayılı günler kala herkesin kafasında bu sorduğum soru var.

Vaatlere gelince Yine Tren gelir hoş gelir şarkısını söyleyeceğimiz kesin. Bir türlü gelmeyen trenin akıbetini beklide bu ziyaretinde öğreneceğiz. Bu ziyaretinde cesaret edip Çeşmelerimizden Sağlıklı su içmek istiyoruz diye pankart açacak baba yiğit olur mu bilmem ama. Bu ziyaret AKParti için ne kadar oy getirir bilinmez ama oy enflasyonu olma ihtimalinin önüne set olur mu oda tartışılır. Meydanın dolup taşacağı kesin ama o kalabalık sandıkta oy olarak geri döner mi işte işin en önemli püf noktası bu. Sonuçta AKParti adayının 41 projesi içerisinde çeşmelerden sağlıklı su içeceksiniz maddesi yok. Çamurlu sağlıksız su içmeye devam mı edeceğiz, yoksa AKParti adayı Evren Dinçer’e sen şu su işini beceremeyeceksin, sen yorulmuşsun biraz köşeye çekil dinlen mi diyecek 31 Mart yerel seçimleri sonunda. Bekleyip hep beraber göreceğiz. Bakalım Evren Dinçer’in sandıktan galip çıkabilmesi için Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın Aksaray ziyareti ne kadar etkili olacak bekleyip göreceğiz. Bu sefer AKParti adayının karşısında dişli rakipleri var. Rakipleri vatandaşın taleplerine göre projeler hazırlamışlar.

Bu seçim AKParti için hiç de çantada keklik gibi görünmüyor.

İzzet TINMAZ / Gazeteci – Yazar

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL