Genel

CHP de skandalın adresi bu sefer Aksaray oldu.

CHP de skandalın adresi bu sefer Aksaray oldu.

Loading

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, geçtiğimiz Cuma günü partisinin Aksaray il teşkilatının daveti üzerine geldiği Aksaray’da bir dizi temaslarda bulunup esnaf ziyaretlerinde bulunmuştu.

Partililer ile birlikte Aksaray Pazar pazarı semt pazarında vatandaşlar ile sohbet sırasında yanına gelen Elif Yılmaz isimli bir kadın, aç olduğunu ve hasta çocuğu olduğunu söyleyerek dert yanmıştı.

İsminin Elif Yılmaz olduğunu söyleyen kadın CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’e  “Savaştan ölmeyiz, açlıktan ölürüz. İş yok, aş yok çok zor durumdayız. Hasta çocuğum var doktora alıp gidemiyorum. Oğlumun işi yok iş bulamıyorum. Açlıktan, parasızlıktan millet karısını çocuğunu öldürüyor. Çok zor durumdayız. Gelsinler ben açları göstereyim” demişti.

Açlık ve sefaletten gem vuran İsminin Elif Yılmaz olduğunu söyleyen kadının 10 çocuk annesi olduğu , 3 çocuğunun yurt dışında 4 çocuğunun İstanbul’da diğerlerinin ise Konya ve Aksaray’da çalıştığı öğrenildi.

Kendisi de 2013 yılından bu yana Sosyal Güvenlik kurumu BAĞ*KUR dan emekli olduğu , üzerine kayıtlı marka bir aracının olduğu ortaya çıktı.

Aç olduğunu söyleyen Elif Yılmaz isimli kadının 80 dekar arazisinin olduğu ve devlet tarafından engelli olan torununa ise 2 bin 354 TL evde bakım aylığı bağlandığı ortaya çıktı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL