ASAYİŞ

CHP Aksaray Teşkilatı Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

CHP Aksaray Teşkilatı Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

Loading

CHP Aksaray İl Başkanı Keleş” 30 Agustos Zafer Bayramını kutluyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Teşkilatı 30 Ağustos Zafer Bayramının 101 yıl dönümü dolayısıyla 15 Temmuz Milli İrade Meydanında toplanarak Atatürk Anıtına Çelenk Koydu.

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yıl dönümü dolayısıyla CHP Aksaray İl Teşkilatı  Atatürk anıtına çelenk sunma programı düzenledi. Düzenlenen törende CHP Aksaray İl Başkanı Hacı Ali Keleş konuşma yaptı.  İl Başkanı Keleş konuşmasında  şu ifadelere yer verdi.

Yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı tarihimize damgasını vurmuş eşsiz bir kahramanlık örneğidir.

26 Ağustos 1922 günü başlayan Başkomutanlık Meydan savaşı ile vatan topraklarından düşmanın ayak izleri silinmiş,ve Anadolu toprakları Büyük Türk Ulusuna ebedi yurt olarak kazandırılmıştır.

Bu zafer Anadolu insanının kadınıyla,erkeğiyle,genciyle,yaşlısıyla topyekün verdiği başarılı bir mücadelenin eseridir.

Falih Rıfkı Atay;Nemiz varsa  bağımsız bir devlet kurmuşsak,bir vatandaş olmuşsak şerefli insanlar gibi dolaşıyorsak yurdumuzu batının vicdanımızı doğunun pençesinden kurtarmışsak şu denizlere bizim diye bakıyor şu topraklarda ana bağrının sıcaklığını duyuyorsak belki nefes alıyorsak hepsini 30 Ağustosa borçluyuz diyor.

Durum bu kadar net bu kadar ortada iken bugün gelinen noktada maalesef ulusal bayramlarımız ulusal değerlerimiz bizlere unutturulmaya önemsizleştirilmeye çalışılıyor.

Atatürk’e hakaretlere,saldırılara sessiz kalınıyor. Devletin tarikatlara yuva haline gelmesine  Cumhuriyet değerlerine,ilkelerine saldırılara göz yumuluyor.

Ne yaparlarsa yapsınlar biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Atatürk ilke ve devrimlerine sonuna kadar sahip çıkacağız değerlerimize saldırılanların karşısında duracağız

29 Ekimleri,19 Mayısları,30 Agustosları, 23 Nisanları büyük bir çogunlukla kutlamaya devam edecegiz.

Büyük önderimiz Mustafa Kemal’in ilkelerini yaşatacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta bu zaferi bizlere armağan eden Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor,tüm ulusumuzun 30 Agustos Zafer Bayramını kutluyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL