YAZARLAR

BİZ GAZETECİYİZ İŞİMİZİ YAPARIZ

BİZ GAZETECİYİZ İŞİMİZİ YAPARIZ

Biraz ağır olacak yazdıklarım ama üstüne alınan mahkeme yolu açık istediği gibi şikâyet edebilir.

Bu zamana kadar tükürdüğümü yalamadım yalamam da. Kimse kusura bakmasın bende yalakalık ta olmaz.

Vazgeçemediğim doğrularım vardır asla taviz vermem.

Mesleğimiz bıçak sırtı kadar hassas düşünmek ve meslek onuruna leke sürdürmeden çoluk çocuğumuzun rızkını kazanma derdindeyiz.

Hata yapan hatasının bedelini ödemek zorunda sonuçta biz olayları yansıtan ayna misali sadece yansıtıcıyız.

Gelelim bu yazıyı kaleme almama sebep olan meseleler silsilesine.

Biz herhangi bir bireyi uyuşturucu satıcısı ol diye zorlamadık.

Biz herhangi bir bireyi onun bunun eşyasını gasp et veya çal diye de zorlamadık.

İster Fabrikatör ol ister bir fabrikada işçi veya hamal başkasının kızına, karısına salça ol sarkıntılık yap tecavüz et veya kadın pazarla diye bir zorlamada da bulunmadık.

Seçimden seçime aday ol kazanmak için millete türlü taklalar atıp gözünü boyamak için şirin gibi görün de demedik. Seçilemeyeceğini hatta sıralamaya giremeyeceğini bile bile vekil olmak için çuvalla para harca da demedik.

Makam mevki verildiğinde ARABANA ÇAKAR TAK Özel Şoför Tut Parasını Makam veren kişilere ödetmeye çalış maraza çıkart diye bir telkinde de bulunmadık. Bunları yaptıktan sonra birde beni temsil etmek için A. Adaylığını açıkla diye bir ısrarımız veya telkinimiz de olmadı.

Yerel yönetimin ismi karalanmasın diye devletin toprağını gasp edenleri açıkladığımızda yerel yönetimi ayrı tuttuk. ( İtiraf edilen ses ve görüntü kayıtları olduğu halde yayınlamadık. Hayatımın en büyük hatasıydı bir daha asla olmaz)

Kısacası illegal davranışları olanları ifşa ettik. İŞİMİZİ YAPTIK.

Zor bir mesleği icra ediyoruz. Yeri geliyor darp ediliyor, yeri geliyor bıçaklanıyor, yeri geliyor ölüm ile tehdit ediliyoruz.

Üç kuruş reklam parası verdiğiniz için kalemimizi satmıyor dik durmaya çalışıyoruz.

Kısacası biz GAZETECİYİZ gördüğümüzü yazar karşılığında maddi menfaat beklemeyiz.

Biz darp edersiniz, yaralarsınız, araçlarımızı kurşunlarsınız, çocuklarımızla veya sevdiklerimiz ile tehdit de edebilirsiniz.

Ofisimize girmeye çalışıp kapıyı zorlayıp açamayınca kafamıza sıkamadığınız mermiyi kapımıza da bırakıp mesaj da bırakırsınız.

KISACASI HER BİR HALTI YERSİNİZ.

Ama asla işimizi yapmamıza engel olamazsınız.

Bu yazdıklarımı hazmedemeyenler olacaktır. Adliye orada iki satır dilekçe yazarsınız şikâyetçi olursunuz. Bizde gider ifademizi verir birde size tazminat davası açar kazandığımız tazminatımızı alır çatır çatır yeriz.

Kısacası BİZ GAZETECİYİZ İŞİMİZİ YAPARIZ Ekmeğimizin pesinde koşarız. Ne Sizin haramzade paranız nede şanınız şöhretiniz işimizi yapmaya engel olur biz yine bildiğimizi yapar doğrularımızdan taviz vermeyiz.

Kısacası BİZ GAZETECİYİZ İŞİMİZİ YAPARIZ

Kalın sağlıkla

İzzet Tınmaz

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL