ASAYİŞ

Birlikte yaşadığı kadını 9 yerinden bıçakladı

Birlikte yaşadığı kadını 9 yerinden bıçakladı

Loading

Aksaray’da bir kişi, boşandığı fakat birlikte yaşamaya devam ettiği kadını kendisini aldattığı iddiasıyla 9 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay yerinden kaçan şüpheli olayı gerçekleştirdiği yere yakın yerde elinde olayda kullandığı bıçak ile kısa sürede yakalandı.

Eski eşini 9 yerinden bıçakladıktan sonra olayı gerçekleştirdiği aynı sokakta yakalanan şüpheli şahıs sağlık kontrolü için getirildiği Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ” İnsan namusu için yaşar, beni öz dayımla aldattı, namus meselesi, pişman değilim” dedi.

Olay, Aksaray merkez Hasas Mahallesi 6601. Sokak’ta bir binanın 3. katındaki 5numaralı dairede meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Bayram Ç.  (45 ) boşandığı fakat birlikte yaşadığı Yeter Ç. nin kendisini dayısıyla aldattığı iddiasıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bayram Ç.  (45 )  eski eşi Yeter Ç.(44) ‘yi darp etmeye başladı. Öfkelenen Eski koca Bayram Ç. (45) , mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile boşandığı ve imam nikâhlı olarak birlikte yaşadığı 43 yaşındaki Yeter Ç.’yi vücudunun karın bölgesinde 4 sırt bölgesinde 5 adet olmak üzere toplam 9 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.  Dairedeki bağrışmalar üzerine komşu dairedekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 9 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan Yeter Ç.(44) ye ilk müdahaleyi olayın yaşandığı ikamet içinde yaptı. Olay yerine sevk edilen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Bayram Ç. (45) , evin yakınında elinde olayda kullandığı bıçak ile yakaladı.

Evde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanan şüpheli Bayram Ç. (45) , sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Burada elleri kelepçeli acile girilen Bayram Ç., basın mensuplarının “Neden bıçakladın?” sorusuna, “İbreti alem için. Pişman değilim. Aldattı beni öz dayımla. Neden mi bıçakladım? Beni aldatıyordu. Ben taş değilim, bir insanım. Herkes beni iyi tanıyor. Bir insan ne için yaşar? Namusu için yaşar. Namusum için yaptım. Ben cinayet işleyecek adam da değilim. Devletimizi, milletimizi seven adamım” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL