SİYASET

Başkan Dinçer ve ekibi Tam kadro sahada

Başkan Dinçer ve ekibi Tam kadro sahada

Loading

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Mahalle Meclisi programında mahalle sakinleri ile buluştu.
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, göreve geldiği günden itibaren vatandaşların taleplerini dinlemeye ve şehri daha yaşanabilir kılmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, Başkan Dinçer, bugün Yeni Mahalle’de gerçekleşen “Mahalle Meclisi” programında tam kadro sahada yer aldı.
Programa, belediyenin meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personelleri de katıldı. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinlemek ve not almak amacıyla bir araya gelen bu ekip, mahalle sakinleriyle samimi bir diyalog kurarak, şehirlerinin ihtiyaçlarına kulak verdi.
Başkan Dr. Evren Dinçer, programın sonunda yaptığı açıklamada, “Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık, hemşehrilerimiz de isteklerini dile getirdi. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda notlarımızı aldık ve şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Mahalle meclisinde başkan Dinçer vatandaşlara dondurma ve tatlı ikramında bulunurken çocuklarada hediyeler dağıttı.
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in bu tür etkinliklerle vatandaşlarla bir araya gelmesi, şehir yönetiminde katılımcılığı ve şeffaflığı teşvik ediyor. Hemşehrilerinin sorunlarına çözüm bulmak için sahada aktif bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL