ASAYİŞ

Annesini 110 parçaya Anneannesini 6 parçaya böldü

Annesini 110 parçaya Anneannesini 6 parçaya böldü

Loading

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesi’nde bulunan TOKİ konutlarında kanlı vahşet meydana geldi. Psikolojik sorunları olan 31′ yaşındaki kadın, cinnet geçirerek bıçak ve satır kullanarak annesini 110 parçaya ve anneannesini 6 parçaya böldü.

Edinilen bilgilere göre, psikolojik sorunları olan 31′ yaşındaki Rabia Çataklı isimli kadın, cinnet geçirerek anne ve anneannesini bıçak ve satır kullanarak doğradı.

Olay sabaha karşı 05.00 sıralarında Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesi Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi emekli TOKİ konutları 4. Blok 7. Nolu dairede meydana geldi. Görgün tanıkları, 31 yaşındaki Rabia Çataklı bıçak ve satır kullanarak 56 yaşındaki annesi Şeyda Çataklı’yı 110 parçaya ve  77 yaşındaki ananesini Medine Küçükkaya’yı  6 parçaya doğrayıp parçalarını camdan dışarıya atmasının hemen ardından durumu Jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 31 yaşındaki Rabia Çataklı’nın oturduğu evinin balkonundan dışarıya anne ve ananesinin parçalarını attığını tespit etmesi üzerine, evine gitti. Evde elinde bıçaklı halde bulunan Rabia Çataklı, gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Anne ve anneannesini katleden  Rabia Çataklı’nın yurtdışında evlenip boşandığı, psikolojik sorunlardan dolayı tedavi gördüğü iddia edildi.

Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma sürüyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL