ASAYİŞ

Aksaray’da silahlı kavga 1ölü 1 yaralı

Aksaray’da silahlı kavga 1ölü 1 yaralı

Loading

Aksaray’da iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Olay; Aksaray merkez Fatih Mahallesi 4156 sokakta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Fatih Mahallesi 4156 sokakta meydana gelen olayda  K.(41) ve Onur K.(38) kimliği henüz tesbit edilemeyen şahıslar arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü . Abdullah D. (42)ve henüz kimliği tesbit edilemeyen diğer bir şahıs yanlarında bulundurduğu tüfekle Kaan K.(41) ve Onur K.(38) ateş açarak yaraladı.

Olaya tanık olan çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Silahlı kavganın yaşandığı olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine götürdü.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Kağan K.’a doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetti. Diğer yaralı Onur K. (38) sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olay yerinden 68 ACA 592 plakalı araçla kaçtığı iddia edilen olayın diğer şüphelisi Abdullah D.  Olaydan bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cumhuriyet başsavcılığı tarafından olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL