ASAYİŞ

Aksaray’da silahlı kavga 1kişi öldü 3 kişi yaralandı

Aksaray’da silahlı kavga 1kişi öldü 3 kişi yaralandı

Loading

Aksaray’da çıkan kavgada silahlar konuştu 1 ölü 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre; cinayet, Aksaray merkez Pamucak Mahallesi Büyük Bölcek Caddesi Tekelioğlu Apartmanının 3. Katındaki dairede yaşandı. Hasan B. ile Kemal B.(35)Azra Şengül G.(21) Emre B. ve Rahim T. arasında alacak verecek  konusunda tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Hasan B. yanında taşıdığı silah ile tartıştığı kişilerin üzerine rast gele ateş açtı. Ateşlenen silahtan çıkan mermilerin isabet ettiği Rahim Toprak olay yerinde hayatını kaybetti. Kavgaya karışan ve mermilere hedef olan Kemal B.(35)Azra Şengül G.(21) Emre B. yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Rahim Toprak’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri yaralı Kemal B.(35)Azra Şengül G.(21) Emre B. Ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.

Polis ekipleri 1 kişiyi öldüren 3 kişiyi yaralayarak olay yerinde kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Cinayete karışan Hasan B. yakalanması için polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Şüpheli Hasan Başçeşme Aksaray merkez Taci Mahallesi’nde saklandığı eve düzenlenen operasyon ile  suç aleti tabancayla birlikte gözaltına alındı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL