ASAYİŞ

Aksaray’da sağanak yağış 1 ölü 14 yaralı Bir çocuk kayıp

Aksaray’da sağanak yağış 1 ölü 14 yaralı Bir çocuk kayıp

Loading

Aksaray’da akşam saatlerinde bastıran sağanak yağış Kireçlik yolunda sele neden oldu. Sele kapılan bir kişi hayatını kaybetti,14 kişi yaralandı bir çocuk kayıp.  Kayıp olan çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

Aksaray merkezde sağanak yağış sele sebep oldu. Sel nedeniyle Kireçlik mevkiinde heyelan meydana geldi. Aşırı yağış nedeniyle meydana gelen selin etkisiyle araçlar dereye sürüklendi. Çok sayıda kişi araçları ile dereye sürüklendiği için araçları içinde mahsur kaldı. 1 kişi  hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı, bir çocuk kayıp.  Kayıp olan çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

Çok sayıda araç kullanılamaz hale gelirken, araç içerisinden yolcu ve sürücüler mahsur kaldı. Mahsur kalan vatandaşlar, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 52 yaşındaki Gülseren En sele kapılarak can verdi. Araçları içerisinde mahsur kalanlar kurtarma ekipleri tarafından  kurtarılan 14 kişi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde sağlık kontrolünden geçirilmesinin sonrasında Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL