YAZARLAR

Aksaray’da Muhalefet var mı?

Aksaray’da Muhalefet var mı?

Loading

Çok merak ediyorum Aksaray’da Muhalefet var mı?

Bu yazıyı okuyan muhalefet partilerinin İl başkanları bana kızacaklar onu da adım gibi biliyorum.

2024 Mart ayında yapılması planlana yerel yönetimler seçimi için sizce Aksaray Belediye başkanlığı hangi partiden olur?

Benim Fikrimi sorarsanız AK PARTİ derim. Parti belli kişiyi zaten Ankara belirliyor o konuda sıkıntı yok.

Bana bu yazıdan dolayı kızan ana muhalefet ve muhalefet partilerinin Aksaraylı temsilcilerine soramadan edemiyorum. Aksaray’da Muhalefet var mı?

Sosyal medyadan atıp tutan muhalefet partililer size de sorayım. Aksaray’da Muhalefet var mı?

Var diyenlere de Ankara’da yazılan basın açıklamalarını eş zamanlı düzenlenen basın toplantıları ile okumak muhalefetlik ise aferin size. Bu işi gerçekten iyi yapıyorsunuz.

Sözüm Meclise Aksaray’dan vekil gönderen İYİ parti ve CHP il yönetimleri başta olmak üzere Partimizin Tabelası inmesin burada teşkilatımız var desinler diyerek basın mensupları ile köşe kapmaca oynayan % 1 veya % 3 oy oranı ile mecliste vekili olan il başkanlarına.

Sahi siz ne iş yaparsınız?

Ak Partili Belediye başkanları ( Aksaray İçin söylüyorum) Mükemmel bir belediyecilik yaptığı için mi eleştirecek bir konu bulamıyorsunuz.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, göreve gelme süresinin 3’üncü yılını tamamladı. 15 Nisan 2019 tarihinde görevi devralan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve yönetimi hakkında hiçbir eleştiri yapamayan muhalefetin il başkanlarına “3 yıldır Ak Partili Belediye ve yöneticileri hakkında dişe dokunur eleştiri yapamadınız? Seçim kapıya dayandı ne değişti de bizden oy istiyorsunuz? Bu kadar kötü yönetiliyor da neden sesinizi çıkartmadınız? Kötü yönetilen hizmet görmeyen Aksaray olduğunu iddia ediyorsunuz? Bu zamana kadar neredeydiniz?” Diye sorulan sorulara ne cevap verilecek acaba merak içerisindeyim.

2024 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı adaylarını açıklayacaklar 3 yıldır Ak Partili Belediye ve yöneticileri hakkında dişe dokunur eleştiri yapamayan Muhalefet Partilerin İl başkanlarına soruyorum;  Aksaray bu kadar kötü yönetiliyor, Aksaray’a 3 yıldır hiç hizmet yapılmıyor da seçim kapıya dayanınca mı aklınız başınıza geldi de bizden partinizin adayına oy istiyorsunuz?”

Vatandaş 2024 Mart ayında yapılacak seçimlerde sandığa gidecek ve Muhalefet partilerinin temsilcilerinin bile eleştirecek konu bulamadığı AK Partili bir belediye başkan adayına mührü basacak. Sizde adayımız seçilsin diye verdiğiniz reklam ve yakıt paralarını saçtığınız ile kalacaksınız.

Simit olmuş 7 lira 10 lira çay ocaklarında çay fiyatı 5 lira kafeteryalarda 10 ila 15 lira olmuş, dolmuş ücretleri zamlanmış bu yazı yayınlandıktan sonra muhtemelen ekmek fiyatları da artacak bunlar kimin umurundaki.

Zafer mahallesi Nevşehir caddesinde yollar köstebek yuvasına döndüğü için yeni yapılan yollar tekrar bozulup yenisi yapılmak için asfalt atılmayı bekliyor muş. O yolda bulunan evlerde her gün vatandaş camını açıp evini havalandıramıyormuş kimin umurundaki.

Sonra kalmış bu dönem belediye yönetimine talibiz diye meydanlarda boy göstereceksiniz. Sonrada bu vatandaş size oy verecek diye sandık başında bekleyecek siniz. Sonrada ben bu seçimlerde belediye başkanlığı Ak Partinin dediğimde bana kızacaksınız. Birde Yahu İzzet Tınmaz da siyasi çizgisini değiştirmiş. Bu yazıyı yazmak için kim bilir kaç para almıştır diyerek kendi beceriksizliğinizi görmeyip bana çamur atmaya kalkacaksınız. Olur, görürsem söylerim.

Bu yazıyı yazarken kimse bana kuruş para teklif etmedi. Hatta Aksaray belediyesinin kendine yakın yayın organlarına reklam ve haberlerini yayınlama karşılığı verdiği aylık 1000 TL. ye yakın düzenli paradan da almıyorum. Kısacası kimsenin dıravacılığını da yapmıyorum.

Siteye reklam veren olursa reklamını yayınlıyorum faturasını kesip işimi yapıyorum.

Bunları da bilin isterim. Lafımı sakınmam beni bu güne kadar tanıyan tanıdı. Tanımayanlara da tanıtma gibi bir derdim yok zaten. Ekmeğimi kazandığım severek yaptığım Gazetecilik mesleği dışında ek bir iş te yapmıyorum. Yazdıklarımdan gocunan olursa kusura bakmasın işini doğru yapanı eleştirmem beceriksizliğe de tahammülüm de eyvallahımda yok.

Mutlu ve kaliteli yaşam sizlerle olsun.

İzzet Tınmaz / Gazeteci

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL