SİYASET

Aksaray’da MHP Adaylarını tanıttı

Aksaray’da MHP Adaylarını tanıttı

Loading

MHP Aksaray teşkilatı 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminde Aksaray’da il, ilçe ve beldelerde yarışacak belediye başkan adaylarını Aksaray Spor Salonunda düzenlenen organizasyon ile  tanıtıldı.

Aksaray Spor Salonunda düzenlenen aday tanıtım organizasyonuna MHP Grup Başkan Vekili Levent Bülbül, Aksaray Milletteki Ramazan Kaşlı, Niğde, Kırıkkale ve Yozgat Milletvekilleri, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, Aksaray Belediye Başkanı Adayı İrfan Çıtak ve çok sayıda partili katılım sağladı.

Aday tanıtım organizasyonunda konuşma yapan, MHP Grup Başkan Vekili Levent Bülbül,” Biz Türkiye’de 30 büyük şehirde Cumhur ittifakı ortak bir şekilde seçime gidiyoruz. Aksaray’da rekabet içine girdiğimiz illerden birisi. Biz meseleye birkaç belediye bizim olsun diyen bir anlayışın temsilcileri değiliz. Bizler çıktığımız yolda zarar etsek de kazanan Türk milletidir diyen bir anlayışın temsilcileriyiz” dedi. Programa katılımın oldukça yoğun olduğunu ve Aksaray’ın 31 Mart’ta MHP belediyeciliği ile tanışacağını ifade eden Bülbül, “Bu kadar genç ve deneyimli olan, teşkilatın öz evladı, ailesiyle doğduğundan bu davaya hizmet etmiş, kendini bu millete adamış İrfan Çıtak’ın belediyecilikte nasıl başarılı olacağını hep beraber göreceğiz. Aksaray halkının bu şansı vermesi lazım” dedi.

MHP Grup Başkan Vekili Levent Bülbül’ün ardından kürsüye çıkan Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, konuşmasında Aksaray tarihinde görülmemiş bir kalabalıkla aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdiklerini  belirterek; “Bu salonda şimdiye kadar hiçbir siyası partinin toplantı yapmadığı, dolduramaz diye cesaret etmediği daha önce konserler düzenlenip yarası boş kalan bu salonu doldurmak, 31 Mart’ta kazanacağımızın resmidir. Biz 20 belediye talibiz. Aksaray’da değişime ihtiyaç var. Cumhur ittifakı çerçevesinde kalan 49 günde çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. 11 Ocak’tan 11 Şubat’a İrfan Çıtak’ı tüm Aksaray tanıdı.  Belediyecilik proje, mühendislik ve ekip işidir. Bu güne kadar açıklanan adaylardan sadece bizim adayımız mühendis. Bizim adayımız genç.  Aksaray’ı ayağa kaldıracak projelerini ve ekibini de açıkladığı zaman inşallah bütün Aksaray söylediklerimize hak verecek. Tarihi farkla 20 yıl sonra Aksaray belediyesi tekrardan kazanacağız” dedi.

MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, partililere hitaben yaptığı konuşmada “Hep beraber Ayırmadan, Ayrışmadan Aksaray İçin Canla Başla İrfanla’ temasıyla gerçekleştirdiğimiz aday tanıtım toplantısına gösterilen bu yoğun teveccühten dolayı tüm Aksaray halkına teşekkür ediyorum. Kazanan Türkiye ve Aksaray olacak.31 Mart seçimlerinde incitmeden ve kırmadan birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yapacağımız çalışmalar sonucunda tüm belediyelerimizi üretken belediyecilikle tanıştıracağız. İnşallah İrfan Çıtak başkanımla Aksaray’ı, Fevzi Yalman başkanımla Ağaçören’i, Niyazi Alçay başkanımla Eskil’i, Doğan Başbuğ başkanımla Gülağaç’ı, Sadullah Er başkanımla Güzelyurt’u, Ahmet Koyuncu başkanımla Ortaköy’ü, Doğan Mutlu başkanımla Sarıyahşi’yi, Fiyay Şanlı başkanımla Sultanhanı’nı, Dursun Eser başkanımla Bağlıkaya’yı, Arif Bellikli başkanımla Helvadere’yi, Harun Oflaz başkanımla Topakkaya’yı, Buğra Koç başkanımla Yeşilova’yı, Tayfun Demirlendi başkanımla Taşpınar’ı, Abdullah Tosun başkanımla Sağlık’ı, İsmail Hakkı Güneş başkanımla Eşmekaya’yı, Necip Tav başkanımla Demirci’yi, Ersoy Kara başkanımla Gülpınar’ı, Bayram Özkan başkanımla Saratlı’yı, Yunus Akar başkanımla Ihlara’yı, Turgut Yayatan başkanımla Selime’yi MHP belediyeciliği ile tanıştıracağız. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

MHP Aksaray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Çıtak, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada; “Seçimleri kazandığımız anda Aksaray’ı günü birlik projelerden kurtaracağız. Sürdürülebilir ve uzun vadeli makro projelere imza atacağız. Üretken bir belediyecilik vaat ediyoruz. Biz Aksaray’a hizmetkâr olmaya geliyoruz. Şehrimizi yönetirken mesai anlayışı zihniyetiyle yönetmeyeceğiz. Ankara’dan gelmedik. Yönetimini tamamlayanlar gibi Ankara’ya da dönmeyeceğiz. Biz hep burada olduk ve burada olmaya devam edeceğiz. Emin adımlarla ilerleyen yeni nesil bir belediyecilik vaat ediyoruz. Kent ve gençlik konseyleri kuracağız. Bu ekiplerle şehrimiz için alınacak kararları birlikte değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

MHP Aksaray Aday tanıtım toplantısı adayların tek tek kürsüye çağırılmasının ardından tüm adayların olduğu toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL