ASAYİŞ

Aksaray’da Işıklı kavşakta kaza 1 ölü 1 ağır yaralı

Aksaray’da Işıklı kavşakta kaza 1 ölü 1 ağır yaralı

Loading

Aksaray Nevşehir karayolu Hasas Mahallesi ışıklı kavşağında bekleyen otomobile aynı yönde seyreden otomobil arkadan çarptı; 1 ölü 1 ağır yaralı

Olay; Aksaray Nevşehir karayolu Hasas Mahallesi ışıklı kavşağında gece saat 02:30 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Sivas’tan Aksaray’a dönüş yapan 68 ACU 775 plakalı otomobil sürücüsü Aksaray Pazarcılar ve Manavcılar Odası Eski Başkanı Musamettin Bozkurt (50) Ankara kavşağına gelmeden ışıklarda beklerken aynı istikamette seyir eden Okan D.(35) idaresindeki 34 EOA 575 plakalı otomobil,  içerisinde Aksaray Pazarcılar ve Manavcılar Odası Eski Başkanı Musamettin Bozkurt (50) otomobiline  arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile her iki otomobil hurdaya döndü.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazanın gerçekleştiği olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine nakletti.

Hastanede doktorların tüm müdahalelere rağmen Aksaray Pazarcılar ve Manavcılar Odası Eski Başkanı Musamettin Bozkurt (50)  kurtarılamayarak yaşamını kaybetti. Diğer sürücü Okan D.(35)  sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL