ASAYİŞ

Aksaray’da İki husumetli arasında pazar yerinde silahlı çatışma 5 yaralı

Aksaray’da İki husumetli arasında pazar yerinde silahlı çatışma 5 yaralı

Loading

Aksaray’ın Ağaçören ilçesinde, semt pazarında karşılaşan husumetli iki şahıs sözlü tartışmaları silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda husumetli şahıslardan birisi ile pazarda alışveriş yapan aynı aileden 4 kişi yaralandı.

Olay, Aksaray’ın Ağaçören ilçesindeki semt pazarında meydana geldi. Muharrem A. (33)  ile aralarında husumet olan Feyzullah Ş. (32), semt pazarında karşılaştı. İki husumetli şahıs arasında çıkan  tartışma kavgaya dönüşünce birbirlerine tüfekle ateş etti. Açılan ateş sonucu Feyzullah Ş. (32), elinden, o sırada alışverişe gelen Hikmet Er (62) kolundan, eşi Döndü Er (58) bacağından, kızı Vildan Er (20) ayağından ve baldızı Döne Dinç de ayağından yaralandı.

Olaya tanık olanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Silahlı çatışma sırasında yaralanan Feyzullah Ş. (32) hastanedeki tedavisinin ardından polis tarafından göz altına alındı Muharrem A. (33)  isimli şahıs tüfeği ile beraber göz altına alındı. Polis Olayda kullanılan tüfeklere el koydu. Göz altına alınan Feyzullah Ş. (32) ile Muharrem A. (33)  isimli şahıslar işlemlerinin ardından mahkemeye çıkartılacaklar.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL