ASAYİŞ

Aksaray’da Hayvan pazarında silahlı kavga 2 kişi ağır yaralı

Aksaray’da Hayvan pazarında silahlı kavga 2 kişi ağır yaralı

Loading

Aksaray Canlı Hayvan Pazarı’nda meydana gelen silahlı kavgada 2 kardeş tartıştıkları kişi tarafından silah ile vurularak ağır yaralandı. 2 Kardeşi silahla yaralayan kişi Polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Aksaray Canlı Hayvan Pazarı’nda,  meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Baki D. (33) Aksaray Canlı Hayvan Pazarı’nda, İbrahim (33) ve kardeşi Alper Taş (28) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Baki D. (33,üzerinde taşıdığı tabancayla Taş kardeşlerin üzerine ateş açarak yaraladı.

Olaya tanık olan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslar ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Tartıştığı iki kardeşi yanında taşıdığı silah ile ağır yaralayan ve ardından kaçan 33 yaşındaki Baki D. Polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis olay ile ilgili çok yönlü soruşturma başlattı .

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL