ASAYİŞ

Aksaray’da alacak verecek kavgasında kan aktı

Aksaray’da alacak verecek kavgasında kan aktı

Loading

Aksaray’da alacak verecek kavgasında iki kişi silah ile biri kişi darp sonucu yaralandı.

Aksaray’da iş yerinde Alacak verecek tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonrası iş yeri sahibi kendisini darp edenlere pompalı tüfek ile ateş ederek iki kişiyi yaraladı.

Olay; Aksaray merkez Ereğlikapı mahallesi 1400 sokakta bulunan bir iş yerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; Aksaray merkez Ereğlikapı mahallesi 1400 sokak üzerinde bulunan bir iş yerinde meydana gelen olayda; Daha önceden aralarında alacak verecek yüzünden Hüseyin Ö. Hasan Ö. Ferdi Y. iş yeri sahibi Emrah Ç. ile aralarında sözlü başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada; Alacaklılar tarafından darp edilen  iş yeri sahibi Emrah Ç. pompalı tüfekle tartıştığı kişilerin aracına ateş ederek araçta bulunan Hüseyin Ö. ile Hasan Ö.’ı çeşitli yerlerinden yaraladı.

Silah seslerini duyan vatandaşların  ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tüfekten çıkan saçmalar ile yaralanan Hüseyin Ö. ile Hasan Ö.’ı ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Özel bir Hastaneye sevk edildi. İki kişiyi tüfekle yaralayan ve darp sonucu kendisi de yaralanan şüpheli Emrah Ç. yı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk ederek tedavi altına alındı. Polis  ekipleri olay yerinde delil toplayarak olayla ilgili çalışma başlattı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL