ASAYİŞ

Aksaray Otobanında Feci kaza 2 ölü 1 yaralı

Aksaray Otobanında Feci kaza 2 ölü 1 yaralı

Loading

Ankara-Niğde emniyet şeridine çekilen aracın patlayan lastiğini değiştiren 58 yaşındaki sürücü ile 53 yaşındaki oto lastik tamircisi , otomobil çarpması sonucu olay yerinde hayatını hayatını kaybetti , kazaya neden olan otomobil sürücüsü yaralandı.

Kaza, Niğde-Ankara otoyolunun 175’inci kilometresinde meydana geldi. 06 EKV 73  plakalı otomobil sürücüsü Ömer Kocaöz, lastiği patlayınca kullandığı otomobili emniyet şeridine park etti, ardından da lastik tamircisi Emir Çelik’i çağırdı.

Otomobilin lastik değiştiren Otomobil sürücüsü Ömer Kocaöz (58) ile lastik tamircisi Emir Çelik’e(53), Neylan Akalın yönetimindeki 16 AJB 531 plakalı otomobil çarptı. Kazayı Gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine kaza yerine Jandarma , İtfaiye AFAD ve Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri  06 EKV 73  plakalı otomobil sürücüsü Ömer Kocaöz, ve lastikçi Emir Çelik’in hayatını kaybettiğini belirledi. Kazaya sebep olan  16 AJB 531 plakalı otomobil sürücüsü Neylan Akalın da yaralandı. Yaralı 16 AJB 531 plakalı otomobil  sürücüsü olay yerine çağırılan ambulans ile Ortaköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Jandarma ekiplerinin kaza ile ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL