ASAYİŞ

Aksaray Nevşehir kara yolunda kaza 3 yaralı

Aksaray Nevşehir kara yolunda kaza 3 yaralı

Loading

Aksaray Nevşehir kara yolunda kaza minibüs otomobile arkadan çarptı kazada büyük maddi hasar meydana geldi, 3 kişi çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

Kaza; Nevşehir Aksaray yolu 40.km Alayhan köyü yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; Nevşehir istikametinden Aksaray’a seyir halinde olan Talha Demir (23) yönetimindeki 42 APB 998 plakalı minibüs seyir halinde iken aynı yönde mola veren Harun Ertürk (40) yönetimindeki 16 BEY 234 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışma sonucu sonucu 3 kişi yaralandı. Kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kazaya tanık olan çevredeki diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve Jandarma ekipleri sevk edildi.

Kaz yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıları olay yerine sevk edilen Ambulanslar ile  Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine nakletti. Hastane acil servisinde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL